U12: nem bírtunk a riválissal

A közelmúltban ismét pályára léptek az U12-es orosházi fiúk a Badó László utánpótlás régió küzdelmeiben. A fordulót egy győzelemmel és egy vereséggel zárták, azzel másodikok a tabellán.

A szeghalmi viadalon Soós Péter együttese szoros első félidő után végül nem bírt az éllovas Békéscsaba gárdájával, ám magabiztosan múlta felül másik ellenfelét, a házigazda Szeghalom csapatát. Orosházi eredmények:

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE 16-9 (6-5)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Borbély Levente, Bordás István 1, Dimák Balázs, Furka Zsombor 1, Hegedűs Márk 2, Janowszky Botond 3, Nadicsán Marcell Tas 1, Jónás Bence, Fodor Gergő, Bódai Szabolcs, Benkő Benedek 1.

Orosházi FKSE – Szeghalmi NKC 28-8 (14-7)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Borbély Levente, Bordás István, Dimák Balázs 3, Furka Zsombor 2, Hegedűs Márk 6, Janowszky Botond 5, Nadicsán Marcell Tas 2, Jónás Bence 2, Fodor Gergő 4, Bódai Szabolcs 2, Benkő Benedek 2.

Soós Péter edző: – A legnagyobb riválissal találkoztunk a hétvégén, a Békéscsaba csapatával. Sokat készültünk a meccsre. A végeredmény fejben dőlt el, és az átlövő hiányosság nálunk meglátszódott, míg náluk remekül működött. Az első félidőben sikerült szorossá tenni a meccset, de a második félidőben indiszponáltan támadtunk. Ez döntött. Gratulálok a Békéscsabának. A második találkozó 20 gólos siker volt. Kis pihenőt követően folytatjuk a munkát.

Folytatás november 14-én, szombaton Kondoroson a Kondoros és az Felföldi SE gárdái ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.