NB I/B: ötgólos vereség Ózdon

Az első félidőben meghatározó előnyt szerzett a hazai gárda. Hiába ment már jobban a második játékrészben, ez csak némi javításra volt elég.

ÓAM-Ózdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 36-31 (19-10)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés, Ózd, Városi Sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Arnold, Kosztend. OFKSE: Lipták – Hegyi 1, Nagy A. 8, Bella 1, Sándor 2, Jancsó, Jóga 4. Csere: Wágner (kapus), Soós 4, Branyiczki 5, Pásztor Á., Pámer 2, Simon 4. Edző: Bárány Zsolt.

Idegenben folytatta a bajnoki szezont szombat délután az NB I/B-s felnőtt bajnokság keleti csoportjában szereplő U23-as gárdánk, Ózdra indultak reggel, majd 16 órától léptek pályára. Nem a terveink szerint kezdődött a találkozó, a 10. percben 7-4-re vittek a hazaiak, majd fokozatosan növelték előnyüket. Elképzelés nélküli támadás, hiányos védekezés jellemezte a mieink játékát, ami meg is hozta az eredményét: a 26. percben már 17-8-ra, a félidő végére 19-10-re vitt az Ózd.

A második féleidő eleje még a hazaiaké volt, aztán a 40. perctől magára talált Bárány Zsolt együttese. Egyre javuló játékkal fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, ami a 60. perc végére ötgólos vereségnél zárult. A mieink játékából ezen a délutánon hiányzott a lendület, ezt erősítette meg a tréner is.

Bárány Zsolt: – Fegyelmezettebben, célratörőbben, lendületesebben kell játszanunk. Ha néhányan elhitték volna, hogy van itt keresnivalónk, még izgalmassá is tehettük volna a találkozót. Erősen tartalékosan álltunk ki a mérkőzésre, ez is közrejátszott a mai eredményben.

Ez pedig a folytatás: November 1. vasárnap 18:00 Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Nyíregyházi KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.