NB I ifi: küzdeni tudásból jeles

NB I-es ifjúsági csapatunk az utolsó percben lőtt győztes góllal itthon tartotta a pontokat vasárnap délután. Buday Dániel együttese izgalmas meccset játszott a NEKA II. gárdájával.

Orosházi FKSE-LINAMAR – NEKA II. 36-35 (15-19)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 80 néző. Vezette: Kiss, Polgár. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok), Novák 5, Wágner, Sütő 2, Szigetvári, Kristofóri, Kiss Alex 3, Németh 2, Simon 4, Bella 14, Kiss Axel 2, Andrikó, Blaskó 2, Szabó 2. Edző: Buday Dániel.

Vasárnap 14 órától hazai pályán a Nemzeti Kézilabda Akadémia II. volt az ellenfele a Buday Dániel vezette NB I-es ifjúsági csapatunknak. Vendégrohammal kezdődött a találkozó az Eötvös-csarnokban, a mieink nem találták a helyüket a pályán. Védekezésben rendre elkéstek, támadásban pontatlanok voltak, sok technikai hibával játszottak. A 21. percben már 8-15 állt az eredményjelzőn. A félidő végén néhány percre megrázta magát a hazai csapat, így alakult ki a négygólos vendégelőny a szünetre.

Gólváltásokkal indult a második játékrész, aztán a 39. perctől egy 8-0-ás szériát produkált az orosházi csapat, és a 45. percre, 28-27-nél át is vette a vezetést. Az utolsó negyedóra igazán izgalmasra sikeredett: oda-vissza gólok jöttek, egyik gárda sem tudott meglépni. A mieinknek aztán az utolsó percben sikerült belőniük a győztes gólt, és ezzel itthon tartották a pontokat.

„Ezt senki nem gondolta volna…” – összegzett egy néző örömteljesen a találkozó után. A fiúk azonban elhitték, és megmutatták, tudnak küzdeni.

Buday Dániel edző: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Küzdeni tudásukért csillagos ötöst érdemelnek a srácok, gratulálok nekik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.