NB I/B: az utolsó percben dőlt el

Sajnos nem a javunkra. A Pick Szeged volt az ellenfél szombat este itthon, küzdelmes, kiegyenlített harcot láthattunk, vendéggyőzelemmel a végén.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – MOL-Pick Szeged U23 30-31 (13-13)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok 130 néző. Vezette: Sándor, Szikszay. OFKSE: Kurán, Lipták (kapusok), Szeitl 2, Pásztor M. 3, Knezevic 7, Soós 4, Nagy 3, Pásztor Á., Pámer, Héjja 1, Jóga 3, Jancsó 4, Branyiczki, Zalai 1, Bella 2, Sándor. Edző: Bárány Zsolt.

Hazai pályán folytatódott az NB I/B-s felnőtt bajnokság a Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunknak, a szegediek érkeztek az Eötvös-csarnokba és kezdték is jó játékkal, pontosan a mérkőzést. A félidő közepén jött a biztos felzárkózás és az egyenlítés a mieink részéről, a játékrész hátralévő részében maradt a kiegyenlített küzdelem, a szünet is döntetlent hozott, 13-13-as állásnál mentek pihenőre a csapatok.

A félidei „pihenő” jót tett a mieinknek, rendeztük a sorokat, nagy lendülettel vetették bele magukat a srácok a játékba, és el is húztak két góllal. Felhozták azonban magukat a Tisza-partiak és folytatódott a fej fej melletti küzdelem. Az 50 és 55. perc között sikerült ismét meglépniük az orosháziaknak, azonban a mérkőzés végi kettős emberhátrány megpecsételte sorsunkat: egyenlített (újra), majd a 60. percben a vezetést, és ezzel a győzelmet is megszerezte a vendégalakulat.

A mérkőzés képe alapján a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna.

Bárány Zsolt edző: – Saját magunkat vertük meg, úgy látszik, a legnagyobb ellenfelünk mi magunk vagyunk ebben a bajnokságban.

A következő mérkőzés: október 3. szombat 18:00 óra – Békés-Drén KC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.