OSB: egy pontba került a rutintalanság

Az utolsó percben úszott el az orosházi serdülők győzelme a Szeged gárdája ellen. Hiába hozták vissza a sírból a meccset a fiúk, a rutin hiánya rányomta bélyegét a csapat játékára, így a finisben a vendégek pontot raboltak.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged III. 24-24 (11-15)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 100 néző. V.: Kocsis-Sajti, Mezei. OFKSE: Rákóczi, Varga (kapusok), Andrikó 1, Csányi R., Blaskó 3, Curpás, Csányi Z. 2, Kollár, Szemenyei, Kurta  Á. 4, Szabó Cs. 6, Tatai, Földi, Deák, Balogh 4, Kiss Axel 4. Edző: Pásztor István.
Kiállítások 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/0, ill. 3/2.

Blaskó duplájával indult a találkozó, de a szegediek gyorsan helyretették a hazaiakat, egy ötös szériával megfordították az állást (8. p.: 2-5). A folytatásban is gyengén muzsikált a zöld-sárga védelem, a kapusok sem igen tudtak hozzátenni a csapat játékához, így a Pick magabiztos előnnyel vonulhatott szünetre. A második félidőben jelentősen javult az orosházi fiúk teljesítménye, négy találattal kezdték a játékrészt, így egyenlíteniük is sikerült (5. p.: 15-15). Ezt követően felváltva estek a gólok, majd egy újabb négyes sorozattal már hárommal is vezetett az Orosháza. Az utolsó percekben azonban kiütközött a hazai csapat tapasztalatlansága, a végjátékban buta hibákat vétettek, ami a végül a győzelmükbe került.

Szabó Csanád hat alkalommal volt eredményes (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Pásztor István: – Végeredményben örülnünk kell az egy pontnak. Az első félidőben a védekezésünk átjáróház volt, a kapusteljesítményünk is minimális volt. A második félidőben próbáltuk rendezni sorainkat, a védekezésünk felkeményedett és a kapuban is jobb teljesítményt nyújtottunk. A felállt fal elleni támadásban már a kapu felé játszottunk, nem pedig párhuzamosan, ezáltal több betörést tudtunk elérni. Sajnos a rutintalanság eredménye, hogy a végjátékból mi jöttünk ki rosszul. Ismét szeretném megköszönni szurkolóinknak a biztatást, ami csapatunknak nagyon sokat jelentett.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.