Az U12 is ringbe szállt

Az elmúlt hétvégén 2003-es csapatunk is megkezdte a gyermekbajnokság régiós küzdelmeit. Soós Péter edző gárdája a Békéscsaba és a Szarvas együtteseivel találkozott az első játéknapon.

Az U12-es fiúk szeptember 19-én, szombaton Békéscsabán kezdték a bajnokságot, egy vereség és egy győzelem volt a csapat mérlege. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 12-18 (8-5)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Árus Balázs 1, Bordás István, Bódai Szabolcs, Dimák Balázs 2, Furka Zsombor 2, Hegedűs Márk 3, Jónás Bence, Kiss Milán, Nadicsán Marcell Tas, Szabó Máté 4, Szőke Tamás.

Orosházi FKSE – HC Szarvas 32-1 (11-0)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Árus Balázs 3, Bordás István 5, Bódai Szabolcs 5, Dimák Balázs 2, Furka Zsombor 2, Hegedűs Márk 4, Jónás Bence 2, Kiss Milán 1, Nadicsán Marcell Tas 2, Szabó Máté 3, Szőke Tamás 1, Borbély Levente 2.

Soós Péter edző: – Első mérkőzésünkön nagyon jó kezdés után, több gólos vezetést követően adtuk ki a győzelmet a kezunkből a rivális Békéscsaba ellen, az első félidei jó játékot egy második félidei szorongás követte, amit nem sikerült levetkőznünk a meccs végéig. A második találkozó egy sportértékekben szegényebb játékot hozott, ott már nagyon jó teljesítményt mutatott a csapat a jóval szerényebb képességű ellenféllel szemben.

Folytatás október 3-án, szombaton Újkígyóson a Felföldi SE és a Szeghalom gárdái ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.