Győzzön a jobb!

Vasárnap útra kel felnőttcsapatunk, egészen Balatonfüredig utaznak, ahol Vladan Jordovic vezetőedző a lehető legjobb játékot várja.

A rövid pihenőt követően a hétvégén folytatja a bajnokságot NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapatunk. Vezetőedzőnket kértük rövid interjúra az elmúlt napok munkájáról és a hétvégi célokról.

– Az elmúlt időszakot arra használtunk ki, hogy a játékosokat fizikailag felfrissítsük, és dolgoztunk a csapat összeszoktatásán, az első öt mérkőzésen tapasztalt hibák kijavításán is. A hétvégét nézve: a hazai csapat az esélyes, kitűnően összeállított gárdáról van szó, a játékosok többsége válogatott szinten van, a kapuban pedig Fazekas Nándi. A bajnokság eddigi szakasza azonban megmutatta azt is, hogy történhetnek meglepetések, és nem mindig a favoritok nyernek. Az biztos, hogy megpróbálunk a lehető legjobban játszani és a saját lehetőségeinket keressük a ránk jellemző módon, hogy a közönségnek, a szurkolóinknak jól mutatkozzunk be. Győzzön az a csapat, amelyik jobban fog játszani! – tette hozzá Vladan Jordovic.

A mérkőzés a megszokott időpontban, 18 órakor kezdődik vasárnap Balatonfüreden.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.