NB I: jövő héten rajt

Csapatunk szombaton kezd, a bajnokság már szerdán elrajtol. A veszprémi gárda az alapszakaszban nem szerepel, így a 13 csapat mindegyikére 24 meccs vár „első körben”.

Néhány napon belül indul a bajokság a férfi kézilabda élvonalban, augusztus 26-án, szerdán rendezik az első mérkőzést, a Balatonfüredi KSE – Mezőkövesdi KC találkozót. 28-án három meccs lesz: Csurgói KK – B.Braun Gyöngyös, Grundfos Tatabánya KC – PLER-Budapest és Ceglédi KKSE – Sport36-Komló. Augusztus 29-én, szombaton már csapatunk is pályára lép, itthon az Eger SBS ellen, és ugyancsak ekkor rendezik a Balmazújvárosi KK – Váci KSE mérkőzést.

Az alapszakasz résztvevői tehát: B.Braun Gyöngyös, Balatonfüredi KSE, Balmazújvárosi KK, Ceglédi KKSE, Csurgói KK, Eger SBS, Grundfos Tatabánya KC, Mezőkövesdi KC, MOL-Pick Szeged, Orosházi FKSE-LINAMAR, PLER-Budapest, Sport36-Komló, Váci KSE.

A férfi NB I – mint ahogy arról már beszámoltunk – 14 csapatosra bővült. Azaz a 2014–2015-ös szezon valamennyi résztvevője az élvonalban folytatja, és csatlakozik az NB I/B Keleti és Nyugati csoportjának bajnoka is, az Eger és a Vác. Az MKB-MVM Veszprém gárdája az alapszakaszban nem szerepel, így a 13 csapat mindegyike 24 találkozót játszik az alapszakasz küzdelmei során.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.