Újabb biztos győzelem, ezúttal az Algyő ellen

A szombat délutáni felkészülési mérkőzés is nagyarányú sikert hozott, még egy hét és indul a bajnokság.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Levendula Hotel FKSE Algyő 35-26 (16-12)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 200 néző. V.: Nagy, Túróczy. Orosháza: Herjeczki, Miklós (kapusok), Stranigg 6, Knezevic 2, Berta, Smojver, Komporály 3, Cemas 1, Varsandán 3, Mazic 3, Macovchin 7, Pásztor M. 1, Suhonjic 3, Németh L. 3, Tárkányi 3. Vezetőedző: Vladan Jordovic.

A pénteki, moldávok elleni siker után vártuk a szombat délutáni mérkőzést, annak ellenére, hogy két sérültünk is van, Buday Dániel és Németh Gábor.

Jól kezdtük a felkészülési találkozót, és az Algyő is aktívan szerepet vállalt a játékban. Jobb helyzetkihasználással sikerült elérnünk a félidei négygólos előnyünket. A szünet után is maradt a lendület: egy 4-0-ás szériával indítottunk, nagy sebességen ment a játék. A biztos előny tudatában már könnyebben gyakorolhatták játékosaink a Jordovic mester által kért figurákat. Felváltva este a gólok, a 47. percben 26-20 állt az eredményjelzőn. Sikerült ekkor egy újabb jó szériát hoznunk, és több mint tíz gólra növelni az előnyünket. Az utolsó percekben a vendégek még „lábra kaptak”, azonban a nagy gólkülönbségű győzelmünk nem forgott veszélyben.

Megérdemelten győzött a zöld-sárga csapat (Fotó: Vági kata - OrosCafé.hu)

Ezen a késő délutánon ismét jogosan hallhattuk szurkolóinktól, hogy „Szép volt, fiúk!”.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.