Üveg-Világ Kupa: döntőben vagyunk, a Vác lesz az ellenfél

Magabiztos orosházi győzelmet hozott a szombat délutáni mérkőzés a horvát Karlovác ellen, így a Jordovic-legénység vasárnap az aranyért léphet pályára.

Folytatódtak ma a nemzetközi felkészülési férfi kézilabdatorna küzdelmei az orosházi Eötvös-csarnokban. A rangos Üveg-Világ Kupán négy mérkőzést rendeztek ma, az eredmények a következők:

Mezőkövesdi KC – Karlovác 34-24
Váci KSE – Balatonfüredi KSE 34-31
Orosházi FKSE- LINAMAR – Karlovác 31-12
Váci KSE – Tapolcsány 30-29.

Mindez azt jelenti, hogy csapatunk a döntőben játszhat holnap, méghozzá 14 órától, az ellenfél pedig a Vác együttese lesz.

– Nagy öröm számunkra, hogy bejutottunk a döntőbe. A tegnapi, Mezőkövesd elleni mérkőzésen voltak hibák, Jordovic mester mindenkinek játéklehetőséget adott. A mai találkozón összeszedetten, profi hozzáállással játszottak a fiúk, és magabiztosan hoztuk a meccset. Háromnapos tornánkon erős csapatok izgalmas mérkőzéseit láthatjuk, melyek jól szolgálják a felkészülést a bajnoki rajtra – emelte ki Vajer Tamás, az OFKSE elnöke.

A Vác elleni döntő holnap 14 órakor kezdődik a csarnokban, előtte 10 és 12 órától rendezünk meccseket. A bronzért déltől a Mezőkövesd és a Balatonfüred mérkőzik meg.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.