OSB: nem sikerült Sárospatakon

Serdülőcsapatunk a péntek délutáni mérkőzésen 18-11-es félidőt követően 31-25 arányú vereséget szenvedett. Barna Károly edző szerint a kezdőcsapat csődöt mondott, a második sor viszont derekasan helytállt.

Sárospataki TC – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-25 (18-11)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Sárospatak. OFKSE: Rákóczi (kapus), Kiss Alex 2, Sütő 1, Szabó 5, Zvolenszki 2, Szkaliczki 2, Blaskó 3. Csere: Kollár, Deák, Szigetvári 2, Andrikó 3, Cvitkó, Balogh 1, Kiss Axel. Edző: Barna Károly.

Pénteken utazott Sárospatakra serdülőcsapatunk – szűkített kerettel (egy kapussal, mivel az ifik is ekkor játszottak, és Majdán Márk ott védett, és további két mezőnyjátékost is „kölcsönadtak”).

Az előző mérkőzés elemzésével felkészült a csapat arra, hogy a hazai gárdából három ember veszélyes kapura, ők viszont nagyon. Igen magas, jó erőben levő játékosokról van szó. Ennek megfelelően alapvetően három védekezési formát dolgoztak ki a mieink.

Sajnos rosszul indult a mérkőzés, a helyzeteinket kihagytuk, a védekezésünk pedig köszönő viszonyban sem volt azzal, amit megbeszéltek a srácok edzőjükkel. Érthetetlen módon fegyelmezetlenül játszott a kezdősor. Az időkérés sem segített, így az első félidő derekán kényszerű sor csere történt.

A szerephez jutott fiatalok már ügyesek voltak: támadásban Andrikó, Balogh, Blaskó és Szigetvári bátran játszottak és keményen védekeztek is. A második félidő közepéig ők voltak a pályán. Ekkor még az idősebbek kaptak bizonyítási lehetőséget, de sajnos eredményesség szempontjából nem tudtak élni vele. A fent említett három hazai játékos huszonhét gólt lőtt ezen a mérkőzésen. Nálunk Andrikó Ádám támadó- és védekezőjátéka példamutató volt.

Barna Károly: – Alázat, fegyelem, koncentráció – ez a három tényező hiányzott ma a “meghatározó” játékosaimból. Amíg ők a hozzáállásukban és a maguk kis életükben nem tudnak rendet tenni, addig a csapatuknak sem tudnak segíteni. Örök igazság, hogy aki hétköznap firkálgat, hétvégén sem fog tudni rajzolni. Már nem az első olyan mérkőzése a csapatnak, melyen a meghatározó játékosok fejben nem érkeznek meg, és csúfot űznek önmagukból, valamint ebből a szép sportból. Megérdemeltük a vereséget.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.