U12: ellentétes mérkőzések

Az Orosházi FKSE U12-es csapata vasárnap Kalocsán mérkőzött a Badó László régió bajnoka címért folytatott pontvadászat második fordulójában. Soós Péter tanítványai egy győzelmet szereztek.

Az orosházi fiúk magabiztosan győzték le a Pick Szeged 2003-as csapatát, ám a megyei rangadón jobbnak bizonyultak a békéscsabaiak. Az OFKSE eredményei:

Pick Szeged 2003 – Orosházi FKSE 15-20 (6-12)
Orosháza: Opavszki István, Paulik Levente (kapusok), Dobrai Dávid (6 gól), Csőke Norbert (1), Szabó Attila, Bordás István, Kiss Milán, Janowszky Botond (4), Hegedűs Márk (2), Dimák Balázs (2), Szabó Máté, Jónás Bence (1), Pavuk Martin (4), Kozák Dávid.

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 15-19 (7-9)
Orosháza: Opavszki István, Paulik Levente (kapusok), Dobrai Dávid (5 gól), Csőke Norbert (1), Szabó Attila, Bordás István, Kiss Milán, Janowszky Botond (3), Hegedűs Márk, Dimák Balázs (3), Szabó Máté (1), Jónás Bence (2), Pavuk Martin, Kozák Dávid.

Soós Péter edző: – Az első meccsen a Pick Szeged ellen egy nagyon stabil Orosházát láthattunk kemény védelemmel, aminek köszönhetően többször is 10 gól volt a két csapat között a mi javunkra. Mondhatni a szöges ellentéte a második meccsnek, ahol egy teljesen más Orosházát látott a közönség, a védelemben nem voltunk agresszívak és a támadójátékunkban sem volt kellő elképzelés a győzelemhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.