NB I/B: lendületben a csapat

Létfontosságú győzelmet szerzett U23-as együttesünk az NB I/B keleti csoportjának alsóházi rangadóján. A csapatként küzdő orosházi fiatalok magabiztosan verték idegenben a Füzesabony gárdáját.

Juhász ’99’ Füzesabonyi SC – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 20-27 (6-16)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Füzesabony, 100 néző. Vezette: Altmár, Horváth M. Orosháza: Miklós – Tárkányi 5, Stranigg 5, KNEZEVIC 6, Szélpál 1, Pásztor M. 1, SZEITL 6. Csere: Lipták (kapus), Jancsó, Nagy A. 1, Soós 2, Pásztor Á., Simon, Szenteszki, Branyiczki, Maric. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 2/2.

Rangadóra érkeztek Füzesabonyba az orosházi fiatalok, akiknek izgalmas mérkőzésen,  magabiztos játékkal az első perctől vezetve sikerült megszerzniük a fontos győzelmet.

Az OFKSE hatosfalas védekezése sziklaszilárdan működött és ez teljesen elbizonytalanította az ellenfelet. A jó kapusteljesítmény következtében rendezetlen védelem ellen is több gólt sikerült szerznie az orosházi csapatnak. A bajnokság végére Pásztor edző tanítványai elkezdtek csapatként játszani, lehetett érezni, hogy az együttes akarja ezt a bajnokságot, az NB I/B-s szereplést.

Pásztor István: – Gratulálok a csapatnak, ha így játszunk, az utolsó két mérkőzésünket is meg tudjuk nyerni. Köszönet a maroknyi orosházi szurkolótábornak, akik elkísértek és biztattak bennünket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.