Heti utánpótlás program

NB I-es felnőtt csapatunk most hosszabb bajnoki szünetet tart, de utánpótlás együtteseink ezen a héten is több korcsoportban pályára lépnek.

Egyesületünk legifjabb versenyző korosztálya, az U7-es szivacskézi csapat április 26-án, vasárnap Gyulán szerepel majd, Németh Dóra növendékei 9:30-tól három találkozót játszanak a kisiskolás bajnokság keretében a Békéscsabai DKSE első és második csapata, valamint a Gyulai SE együttese ellen.

Szintén április 26-án, vasárnap lép pályára Soós Péter U12-es legénysége a Régió Bajnoka címért Kalocsán. A fiúk 13:10-től a Pick Szeged 2003, 14:50-től pedig a Békéscsabai DKSE gárdája ellen küzdenek meg a pontokért.

Serdülőink április 24-én, pénteken Sárospatakra utaznak, ahol 17:00 órától csapnak össze a házigazdák együttesével.

Az NB I-es ifjúsági pontvadászatban hazai pályán fogadhatjuk a NEKA csapatát. Az akadémisták elleni találkozó április 24-én, pénteken 16:00 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

Az NB I/B felnőtt mezőnyében szereplő U23-as együttesünk április 25-én, szombaton Füzesabonyban vendégszerepel. A Juhász ’99’ Füzesabonyi SC elleni találkozó 17:00 órakor kezdődik majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.