Remekül szerepeltek a legkisebbek

U7-es és U8-as korosztályaink vasárnap Orosházán, az Eötvös-csarnokban játszották a kisiskolás bajnokság mérkőzéseit. A legifjabb szivacskézilabdázók kiváló teljesítményt nyújtottak, négy győzelem és egy döntetlen volt a nap mérlege.

Németh Dóra U7-es együttesére három mérkőzés várt a délelőtt folyamán. A fiúk első találkozójukat megilletődötten kezdték, de aztán a második félidőben felszabadult játékot mutattak és négy góllal nyertek. A második meccsbe nagy lelkesedéssel vágott bele a csapat. Pontos támadásokat vezetve, sok 1-1 elleni játékkal és az agresszív védekezésnek köszönhetően magabiztosan sikerült legyőzni az ellenfelet. Az utolsó mérkőzés a Békés csapatával nagy csatának ígérkezett. Az eredménye meg is lett, hiszen döntetlennel zárult a mérkőzés. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 1. 12-8 (8-4)
Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 2. 19-7 (10-3)
Orosházi FKSE – Békési FK Kft. 7-7 (2-3)

Az U7-es csapat tagjai: Ambrus Bence, Ambrus Máté, Fekécs Ákos, Gelegonya Bence, Kőrösi Richárd, Mester Zalán, Nagy Dávid, Pásztor Kornél, Petróczki Botond, Prozlik Partik Csaba, Szénási Álmos, Szikora Zsombor.

Németh Dóra: – Csapatunk számára jó erőfelmérőnek bizonyult a torna, melyen leglényegesebb szempont volt a játékelemek gyakorlása, valamint a csapat pillanatnyi állapotának, erejének felmérése, jól felkészített ellenfelekkel szemben.

* * *

U8-as csapatunk Kósa Balázs edző irányításával két mérkőzést játszott, mindkettőt meg is nyerték a fiúk – az elsőt még kissé álmatag játékkal, de a másodikat már kiütéssel, kapott gól nélkül. Az együttes így száz százalékos teljesítménnyel, nyolc győzelemmel és +70-es gólkülönbséggel vezeti a tabellát. Az orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békési FK Kft. 18-14 (13-7)
Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 2. 20-0 (8-0)

Az U8-as csapat tagjai: Anda Ákos, Császár Áron, Farkas Máté, Gelegonya Bence, Janowszky Soma, Kis-Horváth Bence, Kiss Levente, Somogyi Szabolcs, Szénási Vendel, Tóth Attila, Tóth Nándor.

Kósa Balázs: – A korai kezdés miatt kicsit álmosan kezdtünk, de ezután gyorsan bemelegedtek a fiúk és sikerült magabiztos győzelmeket aratnunk. Próbáltam mindenkinek lehetőséget adni a játékra. Gratulálok minden játékosomnak az eredményekhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.