OSB: nem sikerült a Balmazújváros ellen

Az első félidőben voltak gondok, ez okozta a vereséget. Barna Károly edző szerint sokszor önmagukat nehezebb legyőzni, mint az ellenfelet.

Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-29 (17-12)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, felsőházi rájátszás, Balmazújváros. OFKSE: Rákóczi – Kiss 6, Sütő 2, Szabó 1, Zvolenszki 9, Szkaliczki 5, Blaskó 3. Cs.: Majdán (kapus), Kristofóri 3, Andrikó, Deák, Kollár. Edző: Barna Károly.

Csütörtökön utazott Balmazújvárosba serdülőcsapatunk (kevés játékossal, voltak sérültjeink, és voltak olyanok is, akik magatartásbeli okok miatt nem tarthattak a gárdával). A találkozót az első perctől parázs hangulat jellemezte: három perc elteltével az edzőnket sárgalappal jutalmazták, és játékosaink is hamar begyűjtötték az adható három sárga kártyát.

A védekezésünk nem volt elég határozott és kemény, a támadásban viszont voltak ötletes megoldások. A félidő derekáig fej fej mellett haladtunk. Innentől aztán a technikai hibáinkat (lépéshiba, belemenés, rossz zárás, stb.) góllal büntette az ellenfél. Ekkor alakult ki a három, illetve ötgólos különbség, mely maradt a félidő végére.

A szünetben próbálta rendezni a fejeket Barna Károly, néhány játékosnál használt is, de akadtak olyanok, akikhez nem jutottak el az információk. Ettől eltekintve a második félidőben javultunk, védekezésben és támadásban is. Küzdöttünk, mindennel, amivel küzdeni lehetett, a második játékrészt meg is nyertük, az első félidői teljesítményünk miatt viszont elveszítettük a mérkőzést.

Barna Károly: – Az első félidőben mutatott teljesítményünk miatt veszítettünk, de maréknyi csapatom a második félidőben tisztességesen küzdött. Nekünk sokszor önmagunkat nehezebb legyőzni, mint az ellenfelet. Néhány játékosom mai teljesítménye súrolta a „használhatóság” határát, nekik komoly koncentrációs problémáik vannak. Ha hasznára akarnak lenni a csapatnak, ezen sürgősen változtatniuk kell, és példát venni társaikról. A játékvezetők sok éves játékvezetői múlttal rendelkeztek, és ismerik a játék minden elemét. Róluk csak annyit, hogy profin fújtak, de játékosnak sokkal jobbak voltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.