Csoknyai elszánt Orosházára számít

Vasárnap győzelmi reményekkel lép pályára Csoknyai István csapata, a Balatonfüredi KSE a kézilabda NB I felsőházi rájátszásában – írja a Veszprém Megyei Napló online kiadása.

A Balatonfüredi KSE vasárnap délután az egyetlen mögötte álló csapatot, a hatodik helyezett Orosházát fogadja, így a szurkolói joggal remélik, hogy ezúttal meglesz a két pont a csapatnak.

A Füred a rájátszásban eddig egy meccset nyert (épp Orosházán), de a drukkereknek a vereség ellenére a legutóbbi találkozón sem kellett csalódnia. Sőt. A Veszprémet kedden komolyan megszorongató (31-33) BKSE teljesítményét vastapssal ismerte el hazai publikum.

–- Jó dinamikával és mentalitással játszottunk a Veszprém ellen. Talán még több is volt abban a mérkőzésben, de egy kicsit megijedtünk az emberelőnytől a hajrában és hibáztunk. Ezzel együtt mindenkit nagy dicséret illet -– reagált a Napló érdeklődésére Csoknyai István, a Balaton-partiak szakvezetője hozzátette: ezt a kézilabdát kellene mutatni az Orosháza ellen is.

–- Úgy érzem, rátaláltunk a helyes útra. Örülnék, ha vasárnap is abban a formában és tempóban kézilabdáznánk, ahogyan azt kedden tettük. Az Orosháza bizonyosan mindent megtesz majd a sikerért, komplett, elszánt csapattal érkezik -– fogalmazott a szakember, aki a sérült Győri Mátyásra nem számíthat a meccsen.

Az eredetileg 18:00 órára kiírt találkozót előrehozták, az új kezdési időpont 15:00 óra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.