OSB: veretlen az OFKSE

A Soltvadkert és a Békéscsaba ellen is begyűjtötték a pontokat az orosházi kézilabdások az országos serdülő bajnokságban.

OFKSE – Soltvadkert 36-20 (17-10)
OSB-mérkőzés, játékvezetők: Őry, Sajti
Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2
Legjobb dobók: Békési 9, Győri-Dani és Tóth 5-5.

A tabella végén álló vendégek tisztességesen küzdöttek, azonban a meccs végére kidomborodott a nagyobb különbség, és magabiztos orosházi győzelem született. Így továbbra is megőrizte veretlenségét az OFKSE együttese.
Kopornyik Zsolt: – A második félidőben pályára lépő játékosok rendkívül koncentráltan és eredményre tekintet nélküli harcossággal játszottak, ez biztató a jövőre nézve.

Győzelem a megyei rangadón is

Békéscsabai DKSE – OFKSE 30-35 (13-20)
OSB-mérkőzés, játékvezetők: Kolarovszki, Szegedi
Kiállítások: 10, ill.12 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 0/0
Legjobb dobók: Pámer 11, Sebestyén 6.

Megyei rangadót játszottak a fiúk Békéscsabán. A hazaiaknál felépült sérüléséből Gidai Máté, aki a serdülő válogatottban is többször szerepet kapott már.
Az orosházi edzői stáb megosztotta a feladatot, Kopornyik Zsolt iskolai elfoglaltsága miatt Füzesi Ferenc ült a kispadon. Sajnos a bemelegítésnél megsérült a kapusunk, Fehér Mihály, ezért csak egy hálóőrrel vállalhattuk a mérkőzést. A mieink határozottan kezdtek, melynek eredményeképp a félidőre magabiztos, 7 gólos vezetéssel tértek pihenőre.
A második játékrészben már sok technikai hibával játszottunk, és a felelőtlen lövések következtében a hazaiak fel is zárkóztak egy gólra. A végére mégis sikerült megtartani és növelni a különbséget, begyűjtve a két pontot.
Füzesi Ferenc: – Hullámzó játékkal, ellentétes félidőket produkálva sikerült nyernünk. A meccs felvetett olyan hibákat, amelyeket a sikeres szerepléshez ki kell küszöbölnünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?