A cél a minél jobb játék

Szombat este idegenben a Csurgó az ellenfél – a betegségek, sérülések miatt ezúttal is kérdéses, milyen összeállításban lépünk pályára.

Március 28-án, szombaton 18 órától a Csurgói KK otthonában lép pályára felnőttcsapatunk az NB I-es bajnokság felsőházi rájátszása keretében. Vladan Jordovic edzőt kértük néhány mondatra a találkozó előtt.

– Olyan csapat ellen játszunk, melynek az európai körökben is megvan a maga súlya. Tapasztalt játékosokból áll a csurgói gárda, és olyan edző vezeti őket, aki a magyar válogatottnál segítőként dolgozik. Nekünk jelenleg sok problémánk van a beteg és sérült játékosok miatt, még mindig nem tudom, milyen összeállításban lépünk pályára. Ami az eredményt illeti: a Csurgó abszolút favorit a meccsen, nekünk az a feladatunk, hogy minél jobban játsszunk, és próbáljuk megismételni a Tatabánya elleni találkozó jó periódusait. Az utolsó mérkőzéseken több szerepet adok a fiatalabb játékosaimnak, hogy megnézzem, mire képesek ebben a pillanatban, és hogy tapasztalatokat gyűjtsenek a következő szezonra – emelte ki Vladan Jordovic.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.