Bemutatjuk utánpótlásunkat: U7-es korosztály

Utánpótlás együtteseinket bemutató sorozatunkban legutóbb óvodás csoportunkat ismerhettük meg. Most egy korosztállyal feljebb lépünk, következik U7-es csapatunk, akikkel szintén Németh Dóra foglalkozik.

Az U7-es korosztály szeptember közepén kezdte meg az edzéseket, a fiúk heti három alkalommal találkoznak a Mezgé tornatermében. A csoport teljes létszáma 17 fő.

– A fiúk azóta is nagy lelkesedéssel és elszántsággal vesznek részt az edzéseken – mondta Németh Dóra edző. – A kezdeti, ismerkedési időszak után technikai és taktikai elemek gyakorlása következett.  Fő cél volt labdabiztonság növelése, cselezések elsajátítása, az 1:1 elleni támadás és védekezés, a csapat építése.

Németh Dóra és csapata

Novemberben sor került az erőfelmérő mérkőzésekre is, amelyek nagyon hasznosnak bizonyultak a csapat számára. Itthon Linamar felkészülési tornát rendeztünk, majd csapatunk meghívást kapott Békésre. Végül Kondoroson zárult a felkészülési tornák sorozata a karácsonyi tornán.

– Úgy gondolom, hogy ezeken a tornákon a szeptember elején kitűzött célokat megvalósítottuk és sok tapasztalattal a hátunk mögött mehettünk egy kis pihenőre – hangsúlyozta a kicsik edzője.

A gyerekek már bajnoki meccseken edződnek

Januártól ismét nekivágtunk az edzéseknek és a mérkőzéseknek. Februárban elkezdtük szereplésünket a kisiskolás bajnokságban, ahol kiválóan szerepelt csapatunk, négy mérkőzésünkből hármat megnyertünk. Ezúton szeretnék gratulálni és megköszönni a szülők munkáját és segítségét – zárta a bemutatkozást Németh Dóra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.