Szombaton jön a Tatabánya

A sérülésekkel gondok vannak, kérdés, milyen összeállításban tudunk kiállni. Jordovic mester szerint csapatunk mozaikját el kell kezdenünk összerakni a jövőre nézve.

Március 21-én, a szokásostól némileg eltérő időpontban, 18.30-tól a Tatabánya együttesét fogadjuk a felsőházi rájátszás keretében.

– A Tatabánya gárdája tapasztalt játékosokból áll, tapasztalt edzővel az élükön. Az előző mérkőzésünkön, januárban kihasználtuk azt, hogy sok gondjuk volt a sérülésekkel, így sikerült őket legyőznünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a meccs teljesen más lesz, mert teljes kerettel érkeznek és a motiváció is más. Ezen a mérkőzésen megpróbálunk világos képet alkotni, azok a játékosok, akik a bajnokság során nem sokat játszottak, most lehetőséget kapnak. Csapatunk mozaikját el kell kezdenünk összerakni a jövőre nézve. A célunkat teljesítettük, felkerültünk a felsőházba. Tudjuk azt, hogy erősebb csapatok ellen lépünk pályára. Remélem, a Tatabánya ellen jobban teljesítünk majd, bár nem tudjuk még milyen összeállításban állunk ki, sok gondunk van a sérülésekkel – emelte ki vezetőedzőnk, Vladan Jordovic.

Szombaton tehát 18 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés az Eötvös-csarnokban. Várunk mindenkit, hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.