NB I/B: gólzáporos meccs Nyíregyházán

Nem tudott győzni a szűk kerettel kiálló csapatunk, de pörgős meccset játszottak a srácok.

Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 40-34 (22-18)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Nyíregyháza, 80 néző. Vezette: Vaskó, Babicz. Orosháza: Lipták – Tárkányi 6, Stranigg 12, Szenteszki, Pásztor M., Maric 1, Szeitl 6. Cs.: Sándor 1, Pámer, Jancsó 3, Nagy A. 5, Zvolenszki. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 6 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 2/1.

Szombat este idegenben folytatta a pontvadászatot U23-as csapatunk, betegség és sérülések miatt szűk kerettel utaztunk Nyíregyházára. Pásztor István azt kérte a fiúktól: dinamikus meccset próbáljanak játszani – ez sikerült is, idegenben 34 gólig jutottak. Támadásunk és védekezésünk is a második játékrészre állt össze, az elsőben inkább szélről voltunk eredményesek. Szünet után aztán már az átlövések is rendre betaláltak az ellenfél kapujába. Lipták Máté pedig ismét remekelt, átlövéseket, ziccereket hárított. Összességében pörgős találkozót láthattunk, mindkét oldalon sok góllal, a végén hattal húzták be a meccset a hazaiak.

Pásztor István: – Örülök, hogy egy-két játékos kezdi megtalálni a régi formáját. Úgy érzem, most a tapasztalat és a rutin tudott legyőzni minket.

Az igazi kihívások jövő héttől jönnek, ezeket a mérkőzéseket már eredményesebben kell hoznia a csapatnak, hogy ehhez a bajnoksághoz tudjanak tartozni.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.