NB I/B: jó játékkal nyert U23-as csapatunk

Mindenki hozzátette a magáét, meg is lett az eredménye. Idegenből hozott haza pontokat Pásztor István csapata.

Arago Törökszentmiklósi KE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 27-28 (11-14)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Törökszentmiklós, 125 néző. Vezette: Horváth, Simó. Orosháza: Miklós – Tárkányi 4, STRANIGG 5, KNEZEVIC 11, Pásztor M. 1, Soós 1., SZEITL5. Csere: Lipták (kapus), Kóródi, Holló Alex, Pásztor Á., Szenteszki, Branyiczki, Nagy A. 1, Simon. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 4/4.

A Kecskemét elleni itthoni győzelem után február 28-án idegenben folytatta a pontvadászatot az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as együttesünk, az ellenfél a Törökszentmiklós volt. Lendületes és gyors játék jellemezte csapatunkat a találkozó első percétől: előnyre tettek szert, ami ki is tartott, a félidőben hárommal vittünk. A második játékrészben pedig ott folytatták a srácok, ahol az elsőben abbahagyták. Nem maradt el a lendület, és a cserejátékosok is jól kapcsolódtak a küzdelmekbe. A hatosfalas védekezésünk úgy működött, ahogyan azt Pásztor István kérte. Végig vezetve, jó játékkal, megérdemelt győzelmet aratott csapatunk.

Az öröm pillanatai

Pásztor István: – Jó csapatot sikerült legyőznünk. Külön köszönet a szurkolóinknak, akik elkísértek minket, és plusz játékosként mellettünk álltak.

A folytatásban: március 8. vasárnap 18 óra Orosházi FKSE U23 – SBS Eger Eszterházy SZSE

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.