Jordovic: harcolni és hinni a végső sikerben

Szombat este indul az idei bajnoki szezon, érkezik a Balatonfüred. A végső cél: az ötödik hely, komoly munka vár csapatunkra.

Január 24-én este hattól – a Balatonfüredet fogadva – indítja az idei bajnoki periódust Vladan Jordovic legénysége. Felnőttcsapatunk nem titkolt célja a felsőház, vezetőedzőnk szerint a maximumot kell nyújtani.

– Négy bajnoki mérkőzés áll előttünk rövid perióduson belül, a sorozatban az első a Balatonfüred. Mindenki jól tudja, milyen jó csapatról van szó, minőségi válogatott játékosokkal, Csoknyaival a szakmai stáb élén, aki egyben a magyar juniorválogatott szövetségi kapitánya is. Remélem, hogy az ellenfél erejére és a mérkőzés jelentőségére való tekintettel minél több szurkoló kilátogat a csarnokba. Nehéz megmondani, hogy milyen formában van jelenleg csapatunk. A rövid felkészülési időszak alatt csak hiányos összetételben tudtunk készülni, a sérültek és a válogatott játékosok távolléte miatt. Amiben biztos vagyok, hogy a pillanatnyi maximumot próbáljuk nyújtani a mérkőzéseken. A játékosaimnak elmondtam, hogy nincs rajtuk semmilyen nyomás, a lehető legjobban kell játszani, és meccsről meccsre kell haladni. A szombati mérkőzést élvezni kell, mert ezeken a találkozókon válnak jobbakká. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ötödik hely nagy cél. Az esélyt, hogy ezért a helyezésért harcolunk, nem ajándékba kapjuk, hanem sok munkával érdemeljük ki. Ebben a szellemben fogunk harcolni a végéig, és hinni a végső sikerben – emelte ki trénerünk.

Szombaton 18 órakor kezdődik a bajnoki találkozó, várunk mindenkit a csarnokba. Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.