Orosházán kezdené a menetelést a Füred

A felkészülés során Csoknyai István együttesének kevés ideje volt a közös gyakorlásra, hiszen – akárcsak az orosházi csapatból –, tőlük is többen voltak távol különféle válogatott tornákon, edzőtáborokban.

A héten, szombaton az OFKSE otthonában kezdi meg idei bajnoki szereplését a Balatonfüredi KSE gárdája. Míg az orosházi csapatnak égető szüksége van a pontokra a felsőházba jutáshoz, a vendégeknek a presztízsük megőrzése mellett ezen a meccsen kell elkezdeni azt a menetelést, annak a ritmusnak a felvételét, ami ahhoz kell, hogy bírják az EHF csoportkör és a bajnokság jelentette dupla terhelést – írja a füredi klub weboldala. Csoknyaiék ráadásul még a Magyar Kupában is érdekeltek, éppen az Orosházát kiejtő Mezőkövesd lesz ellenfelük január végén és február közepén. A balatonfürediek szerencséjüknek tartják, hogy a hátralévő bajnokikon már nem múlik a felsőházi szereplésük, így tehermentesen koncentrálhatnak az előttük álló feladatokra.

A vendégcsapat sérültjei – Bóka, Borbély, Zdolik – nincsenek bevethető állapotban és Bánhidi se száz százalékos – tájékoztat a Füred honlapja.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.