Maximális teljesítményt vár az új edző Orosházán

A férfi kézilabda NB I-ben szombaton 18 órakor az eddig nyeretlen újonc Orosházi FKSE együttese a tabellán előtte álló, 4 pontos Dunaferr csapatát látja vendégül az Eötvös téri sportcsarnokban.

Hétfőn a korábban már Orosházán dolgozó Buday Ferenc vette át a felnőtt csapat szakmai munkájának irányítását, a korábbi vezetőedző, Füzesi Ferenc az utánpótlás-nevelésben kapott feladatot, az ifjúsági és serdülő együttes mellett dolgozik tovább.
Buday Ferenc a Dunaferr elleni mérkőzéssel kapcsolatban a következőket mondta: — Azt szeretném, ha a jövőben mindenki maximális teljesítményt nyújtana az edzéseken és a mérkőzéseken. Ezentúl ki kell alakítanunk egy olyan erős csapategységet, hogy a hozzánk hasonló képességű együttesek ellen legyen esélyünk a győzelemre.
Most a Dunaferr érkezik Orosházára, amely zömmel fiatalokból áll, akik sokat futnak, agresszíven védekeznek. Ha sikerül megakadályoznunk a vendégek gyors lerohanásait és ki tudjuk kapcsolni a két leggólerősebb kézilabdázójukat, Szélest és Pásztort, megnyerjük a mérkőzést. Amikor először Orosházán dolgoztam, emlékszem a szurkolók fantasztikus buzdítására. Most is ezt kérem tőlük, hiszen ők lehetnek a nyolcadik játékosaink a pályán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?