Ajándékoztunk, futottunk mi is – a gyermekek öröméért

Klubunk is csatlakozott a pénteki Jótékonysági Mikulásfutáshoz, mely idén is több száz gyermek ünnepvárását tette szebbé.

Az elmúlt napokban sok játékosunk, edzőnk érkezett mikuláscsomaggal a kezében a csarnokba, azért, hogy – csatlakozva a már hagyományos december 5-i városi programhoz – segítsenek. Ajándékozott a klubvezetés is, a célja mindenkinek egy volt: boldog, mosolygós perceket adni a beteg, rászoruló gyermekeknek. A csomagok gyűltek, az öröm nem maradt el.

Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat Jótékonysági Mikulásfutás rendezvényéhez csatlakozott klubunk, a gyiökösök idén decemberben már 12. alkalommal kérték összefogásra az orosháziakat. Péntek délután a főtéri gyülekező után elindult a városi futás, melynek keretében hat intézmény gyermekei kaptak mikuláscsomagokat. Ott voltak egyesületünk tagjai is, és elkísérték a Mikulást csomagosztó körútjára.

Örömteli meglepetést hozott a klubunk által összegyűjtött több mint nyolcvan ajándék is a Csemete Nevelde, a kórház gyermekosztálya, a Nagycsaládosok Egyesülete, a Kistérségi Gyermekjóléti Központ, a Családok Átmeneti Otthona, és az S.O.S. Gyermekfalu gondozottjainak.

(Fotók: Rosta Tibor – OrosCafé.hu)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.