Füzesi Ferenc marad Orosházán

Az NB I-es felnőtt férfi csapat ebben a szezonban eddig mindössze 1 pontot szerzett, így az eredménytelenség miatt hétfőn menesztették a vezetőedzői posztról Füzesi Ferencet. Helyére az a Buday Ferenc került, aki edzőként már volt 4. az NB I-ben az Orosházával.

Hétfőn este még nem volt ismert Füzesi további sorsa, ám szerda délben a klub elnöke, Rajki István arról tájékoztatott bennünket, hogy megegyeztek a szakemberrel, aki Orosházán marad.
– Az eredménytelenség miatt változtatni kellett a vezetőedzői poszton, ám Füzesi Ferenc kiváló szakember, törekedtünk vele a megegyezésre. Sikerült megállapodnunk, így a klub kötelékében marad és az utánpótlás szakmai stábját erősíti mától. Kopornyik Zsolttal közösen viszik az ifjúsági és a serdülő csapatokat, ezáltal hatékonyabb lesz az utánpótlás szakmai munkája – mondta el Rajki István.
Arra a kérdésünkre, hogy a két utánpótlás edző pontosan melyik csapatokkal meccsel majd, az elnök úgy válaszolt, a pontos feladatmegosztást ezt követően alakítják ki. Hozzátette, hogy ez a rendszer eddig is működött, hisz Kopornyik és Füzesi közösen dolgoztak az utánpótlással.
Az egyesület vezetője hangsúlyozta, hogy Füzesi Ferenc és a most érkező Buday Ferenc között kollégális és baráti a kapcsolat, így a klubon belüli információáramlás zavartalan lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

1 Response to Füzesi Ferenc marad Orosházán

  1. snoopy szerint:

    Ez egy nagyon jó megoldás! Örülök, hogy sikerült a vezetőségnek megegyezni Füzesi Ferencel. :))

Vélemény, hozzászólás?