Jobb volt a Kecskemét

Az Orosházi FKSE pénteken este a Kecskemét otthonában vendégszerepelt és 36-28-as vereséget szenvedett. Élő közvetítés a kesport.hu jóvoltából.

Pajor Pálinka Kecskeméti SE – Orosházi FKSE 36-28 (20-14)
Budapest Bank Liga Kecskemét, 2010. 11. 26., 18 óra
Messzi István Sportcsarnok, 400 néző
Vezette: Bonifert, Oláh
Pajor Pálinka Kecskeméti SE: Kiss (k), Farkas (k), Bajusz, Simon, Temesvári, Szabó, Bujdosó, Vancsics, Gyuris, Varsandán, Tóth, Dobó, Csorba, Petro, Konkoly. Szakmai igazgató: Avar György.
Orosházi FKSE: Herjeczki (k), Knezevics (k), Ambrus, Raffai, Kovács, Bajúsz A., Berta G., Dukics, Horváth, Lókodi, Varga, Mazics, Kósa, Balda, Pánczél, Országh. vezetőedző: Füzesi Ferenc.

60. perc: Gyorsan elszórja a labdát a hazai együttes, amiből indulhat az Orosháza: Ambrus 36-27-re alakítja az állást. Avar György kért időt. Eladott labdák mindkét oldalon, Kósa Balázsé az utolsó szó, az ő ejtése zárja a meccset, ami végül 36-28-as kecskeméti győzelemmel végződött.

59. perc: Belülvédekezés miatt lőhetett büntetőt a Kecskemét, Bujdosó Máté állt oda, és higgadtan értékesítette, 36-25. Kósa Balázs ejtette át Farkast, 36-26.

58. perc: Farkas Józsefnek is meg van az első védése, egy átlövésbe nyúlt bele a kapus.

57. perc: Bajusz Sándor birkózott nagyott középen, majd Gyuris Patrik blokkol egy lövést.

56. perc: Országh Ádám oldotta meg szépen feladatát a jobb szélen, 35-25.

55. perc: Az egész meccsen kiválóan védő Kiss Olivért Farkas József váltja a kapuban. Csorba Gábor is feliratkozik a gólszerzők listájára, 35-23. Konkoly Ferenc pihenhet két percet egy szabálytalanság után. Raffai András avatja fel Farkas Józsefet, 35-24.

54. perc: Dobó Zsolt ellentmondást nem tűrően bombázta ki a bal felsőt, 34-22. Kovács Attila talál a kecskeméti kapuba, 34-23.

53. perc: Kovács Attila húz magához egy bejátszást, és értékesíti helyzetét, 33-22.

52. perc: Temesvári lopott labdát saját kilencesén, de végig robogva a pályán most a felsőlécet trafálja telibe.

51. perc: Raffai gyűjt be egy két perces kiállítást, amit Dobó révén gyorsan kihasznál a kecskeméti gárda, 33-21.

50. perc: A most beszálló Konkoly Ferenc asszisztjából Petro eredményes, 32-21. Habár Temesvári indulásgólt szerez, egyet visszavesznek a játékvezetők a Kecskeméttől, Avar reklamál, 32-21 az eredményjelző szerint.

49. perc: Szabó Péter betörése ellen nincs ellenszerük az orosháziaknak, 31-20. Ambrus maradt egyedül a bal szélen, és belőtte ziccerét, 31-21.

48. perc: Andrej Petro szerzi a harmincadik hazai gólt, 30-19. Lókodi Gergő tényleg a hátán viszi csapatát, most is átlövésből szerez gólt, 30-20.

47. perc: Érezhetően visszavettek a hazaiak, most is hiba csúszika támadásba. Milan Mazicsot talál meg egy bejátszás, és most nem vétett a légiós, 29-19.

46. perc: Nem esett gól, itt is, ott is támadófaultot fújnak a játékvezetők.

45. perc: Vancsics pimasz passzát Dobó értékesíti, 29-18.

44. perc: Lókodi viszi hátán a vendégeket, most a rövidet célozta egy emberrel a nyakán, 28-17. Mazics eredményes egy gyorsan elvesztett kecskeméti labdát követően, 28-18.

43. perc: Újabb Kiss védés után Temesvári János is megszerzi első gólját, szépen és gyorsan indult a szélső, 28-16.

42. perc: Mazics közeli lövését még hárítja Kiss, de Lókodi megpattanó lövésével szemben már tehetetlen, 27-16.

41. perc: Közel tizenegy perc elteltével szerzik meg a vendégek az első góljukat a második játékrészben, Mazics eredményes, egy bejátszás után, 27-15.

40. perc: Kiss Olivér megmakacsolta magát, Lókodi jobb alsóba tartó lövését is kirúgja, 27-14.

39. perc: Kiss Olivér remek formában véd, most a levegőben úszva spárgázott ki egy ziccert, nagy védés. Szép hazai labdajáratás végén Vancsics János eredményes a jobb szélről, 27-14. Füzesi Ferenc, az Orosháza mestere időt kér.

38. perc: Szabó Péter közbelövését lábbal fogja Knezevics. Semmi sem jön be az orosháziaknak, most egy ejtés hullik kapu mellé. Simon Bence tréfálta meg Knezevicset, 26-14.

37. perc: Berta két perce után Kiss mutat be bravúrt egy szélső kísérlet után. Simon Bence tartotta meg okosan és harcosan a labdát a jobb sarokban.

36. perc: Szép blokkolás a kecskeméti faltól, és Kissnek is sikerül benntartania. Varsandánt ketten birkózzák le, de Szabó Péter így is megszerzi tizedik gólját, ráadásul emberhátrányból, 25-14.

35. perc: Simon Bence lökött meg hátulról egy vendég játékost, két perc jár érte. Most Bajusz szolgálta ki Petrot, aki megint egyedül állt a kapussal szemben, és ezt sem vétette el, tíz van közte, 24-14.

34. perc: Egy rossz vendég passz után, Simon indította Petrot, aki végigrobogott a pályán és góllal zár, 23-14.

33. perc: Simon Bence kapott bele egy átadásba, majd lőtt is, de Knezevics szép védéssel mutatkozik be. Petrot állították meg szabálytalanul, Amrus volt a vétkes, két perc és hetes, amit Szabó a jobb felsőbe vág, 22-14.

32. perc: Berta Róbert gondolt egyet, és vállalkozott 9 méterről, jól tette, szép gólt lőtt, 21-14.

31. perc: A kecskemétiek első támadását hatástalanították a vendégek.

II. félidő

30. perc: Bajusz Sándor blokkolta Lókodi Gergő lövését, de Dukics így is farag a különbségből, ő tartja a lelket az Orosházában, 19-14. Berta Róbert csinálta meg szépen a jobbszélen, estében lőtt a kapu bal oldalába, 20-14. Varsandán is gyalog van: Kiss kicsit megcsúszó labdáját nem éri be a villámgyors szélső, így 20-14-el fordulnak a csapatok.

29. perc: Szabó Péter bolondította meg a komplett vendég védelmet, most a bal alsó szúrta ki, 19-13. Jó védekezés után hamar eladja a labdát a Kecskemét.

28. perc: Mazics lövését hárítja Kiss, a leindítás után pedig már Vancsics eredményes, 18-12. Ambrus válasza nem sokat várat magára, a jobbszélről a kapus szemei közé lőtt, 18-13.

27. perc: Másfél percig az Orosháza van emberelőnyben, de nem tudnak élni vele.

26. perc: Mazics gólja nem érvényes, közbefújtak a játékvezetők. Hatalmas gól ragasztott Szabó Péter, mintha zsinóron húzták volna, 17-11. Kovács Attila gólja mellett egy kiállítást is kiharcol, Bajusz a büntetett, 17-12.

25. perc: Simon Bence verte meg lábbal Raffai Andrást, aki két percet érően szabálytalankodott. Petro készítette le a balszélre Varsandánnak, aki óriási gólt vág a bal felsőbe, 16-11.

24. perc: Lókodi Gergő lövése Kiss lábai között csapódik a kapuba, 15-11. Dukics átlövését védi lábbal Kiss Olivér.

23. perc: Petro tolta be emberét a hatoson belül, a hetest Szabó lőtte be, 14-10. Megint Varsandán rohant a leggyorsabban, Kiss szép labdáját értékesíti, 15-10.

22. perc: Petro előbb labdát szerzett, majd filléres labdával kínálta meg a meglóduló Varsandánt, aki nem szokta kihagyni az ilyen ziccereket, 13-9. Vendég időkérés. Raffai András tört át a kecskeméti védelmen, góllal zárt, 13-10.

21. perc: Emberhátrányból is eredményes tud lenni a hazai csapat, Bajusz átlövése talált utat a hálóba, 12-9.

20. perc: Lókodi Gergő bombázott fölé.

19. perc: Simon Bence volt a megengedettnél keményebb, a játékvezetők két percre kiállítják a hazai irányítót.

18. perc: Keményen és hatékonyan védekezik a Kecskemét, de támadásban be-be csúszik egy-egy hiba, most is.

17. perc: Szabó hosszú légiutat követően bombázott a jobb felsőbe, védhetetlen lövés, 10-8. Raffai András eredményes egy bejátszásból, 10-9. Varsandán most sem hibázza el ziccerét, ráadásul Dukicsot még két percre ki is küldik, 11-9.

16. perc: Petro szabálytalankodott büntetőt érően, Bajúsz Attila értékesítette a hétméterest, 9-8.

15. perc: Lókodi bombáját felkarral tolta fölé Kiss Olivér, nagy védés. Varsandán Milán szélső kísérletét még hárítja Herjeczki, Petro azonban már a kapuba lő, 9-7.

14. perc: Szabálytalan zárást fújnak mindkét oldalon.

13. perc: Varsandán Milán használta ki a vendégek tétovázását, és egy támadószabálytalanság után egyedül vihette a kapusra, nem hibázott, 8-7.

12. perc: Hiába védekezett kétszer is jól a Kecskemét, Lókodi páros lábról felugorva lőtte ki a kapu jobb oldalát, 7-7. Emberelőnyben a Kecskemét, de az első akciót nem tudják gólra váltani.

11. perc: Dukics szaporítja góljai számát, egyenlít az Orosháza, 6-6. Szabó Péter félmagasan bombázott a vendég kapuba, 7-6.

10. perc: Dukics járt túl Kiss eszén, aki rossz oldalra mozdult, 6-5. Dobó Zsolt most mellé bombázott, nem sok hiányzott.

9. perc: Lókodi megint nem járt sikerrel, ismét Kiss védett szépen. Szabó Péter most laposan vág egy átlövés-gólt, 6-4.

8. perc: Dobó hosszú passza után Petro zárt le egy gyors kecskeméti támadást, először vezet a hazai csapat: 5-4.

7. perc: Kovács Attila megpattanó lövését ütötte fölé Kiss. A túloldalon Berta tört be a jobb szélről, de lövését szépen fogta Herjeczki Balázs.

6. perc: Petro harcolt ki hétméterest, amit Szabó Péter hanyag eleganciával vág a felső sarokba, 3-3. Dukics készítette le Lókodinak, aki a bal alsóba lőtt, 3-4. Dobó Zsolt újabb átlövéssel jelentkezik, egy is sikeres, 4-4.

5. perc: Dobó lőtt csúnyán mellé, de rátartottak a kezére, a másik oldalon Horváth lövését fogja Kiss.

4. perc: Az első védés Kiss Olivértól, Amrus szélső kísérletét hárította a kecskeméti, de Lókodi Gergő nem sokkal később távolról beveszi kapuját, 2-3.

3. perc: Szabó Péter is megszerezte első gólját, hatalmas átlövéssel véteti észre magát, 2-2.

2. perc: Andrej Petro egyenlít Szabó Péter pattintott bejátszását követően, 1-1. Petro ugyan kilépett Lókodi Gergőre, de az orosházi még el tudta lőni, 1-2.

1. perc: A vendégek kezdték a találkozót, és az első gólt is az Orosháza szerzi: Dukics volt eredményes távolról, 0-1.

I. félidő

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?