A Csurgó a hétvégi ellenfél

Szombat este idegenben lép pályára csapatunk, jó játékot vár Jordovic mester.

Október 4-én, 18 órától Csurgón vendégszerepel NB I-es felnőttcsapatunk. A vendéglátók eddig 100 százalékosan teljesítenek, a szezon valamennyi mérkőzését hozták több válogatott és nemzetközi szintű játékossal és egy kitűnő szakmai stábbal. Nehéz mérkőzés vár a fiúkra, vezetőedzőnk szerint tovább kell építeni a játékunkat.

– Amikor egy ilyen jó csapat ellen lépünk pályára, a játékosainkban felébred a bizonyítási vágy. Pontosan ezt várom most is a csapattól: szeretnénk folytatni a jó játékok sorozatát, minél többet legyünk egyenrangúak a Csurgóval. Jó mérkőzést várok, ahol tovább kell folytatni a játékunk építését és a formánkat emelni minden kihívásra a hazai bajnokságban és az EHF-kupa keretein belül, ahol a jövő hétvégén Belgiumban vendégszerepelünk – nyilatkozta Vladan Jordovic vezetőedző.

A felnőttek 18 órától játszanak, előtte az ifjúságiak 16 órától lépnek pályára. Szintén szombaton rendezik a hazai élvonalban a Sport36-Komló – Balatonfüredi KSE és a Grundfos Tatabánya KC – B. Braun Gyöngyös találkozókat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.