NB I/B: döntetlen Kecskeméten

Péntek este játszott NB I/B-s csapatunk – kiegyenlített találkozón 31-31-es eredményt értek el. Jövő vasárnap a Törökszentmiklós érkezik.

Kecskeméti TE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 31-31 (14-15)

NB I/B-s felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Kecskemét, 300 néző. Orosházi FKSE: MIKLÓS, Lipták (kapusok), Tárkányi 1, Kóródi, Sándor, Pásztor, KNEZEVIC 13, Maric 3, Soós, Bajusz, BENÁK 8, Szenteszki 1, Héjja, Pásztor M. 2, Szeitl 3, Branyiczki. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 14 perc, Hétméteresek: 3/3, ill. 6/5.

Szeptember 26-án idegenben lépett pályára a Pásztor-legénység – Kecskemétre utaztak a pontokért az NB I/B-s bajnokság soros fordulójában. Kiegyenlített játékot hozott a találkozó: zömmel fej fej mellett haladtak a csapatok. A második félidő közepén volt egy hullámvölgy az orosháziak játékában, ekkor néggyel megléptek a hazaiak, azonban nem adták fel a fiúk és visszajöttek a meccsbe.

Jó játékot mutatott az OFKSE gárdája. A nyitott és a hatosfalas védekezés is jól működött, támadásban pedig a könnyű gólok mellett felállt fal ellen is tudatosan, kevés hibával játszottak.

Pásztor István edző: – Örülök, hogy voltak jó egyéni teljesítmények, gratulálok a csapatnak.

Jövő hétvégén ismét várják a hazai szurkolókat: október 5-én, vasárnap 18 órától rendezik az OFKSE – Arago-Törökszentmiklós mérkőzést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.