NB I/B: vereség az FTC-től

NB I/B-s csapatunk két forduló után továbbra is pont nélkül áll, a fiúk Kecskeméten javíthatnak a következő fordulóban.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – FTC 22 -32 (7 -13)

NB I/B-s felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosházi FKSE: Miklós, Lipták (kapusok), Sándor, Pásztor, Jancsó, Knezevic 1, Maric 6, Soós 2, Bajusz, Ginder 1, Benák 2, Szenteszki 1, Héjja 3, Pámer 2, Kóródi 3, Tárkányi 1. Edző: Pásztor István.

Jól kezdték a mérkőzést az orosházi fiúk: a védekezés zárt volt, jól segítette a kapust, és támadásaink is eredményesek voltak. A kiváló széria az első negyedórát jellemezte. Innentől kezdve sorra maradtak ki a ziccerek, és az átlövések sem voltak eredményesek. Mindezt kihasználták a vendégek, és hat góllal elléptek a szünetre.

A második félidőben is sok technikai hiba jellemezte a játékot orosházi oldalon. A játékrész elején még tudtak zárkózni a fiúk, de egy újabb vendégroham után a félidő közepén már 14-22 állt az eredményjelzőn. Az FTC előnyét magabiztosan megtartva gyűjtötte be a pontokat.

Pásztor István: – Szoknunk kell ezt a légkört, és ennyi technikai hibát nem engedhetünk meg magunknak. Köszönjük a szurkolóknak, akik kijöttek támogatni a csapatot.

A következő ellenfél a Kecskemét. Az OFKSE trénere kemény mérkőzésre számít, ahol mindenképp javítani kell a helyzetkihasználáson.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.