Ötgólos vereséggel intett búcsút az Orosháza

Mezőkövesd — Orosházi FKSE-Linamar 27-22 (14-8)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Mezőkövesd, 250 néző. V.: Medve, Tarnavölgyi. Orosháza: Herjeczki — Pásztor M. 1, Németh G. 3, Buday 2, Mazics 5, Cemas 3, Németh L. 3. Cs.: Ivanisevics, Miklós G. (kapusok), Tárkányi 1, Morva, Benmiloud, Milovics 1, Varsandán Á. 2, Benis, Stranigg, Szeitl 1. Vezetőedző: Vladan Jordovics. A Mezőkövesd legjobb dobói: Radnics 7, Csuzics 5.

Péntek este találkozott a két NB I-es férfi együttes Mezőkövesden. Az újkígyósi Skaliczki László által irányított hazaiak a nyáron nyolc új játékost — köztük több külföldit — igazoltak. A vendégeknél az előző héten betegséggel bajlódó kézilabdázók felépültek, de még nem érték utol magukat.

A hazaiak kezdtek jobban, majd kiegyenlített volt a játék, a 20. percben Vladan Jordovics sort cserélt. Az első félidő végén hat góllal vezetett a Mezőkövesd. Fordulás után tovább növelte előnyét a hazai csapat, majd Vladan Jordovics időt kért, és a 40. pecben ismét sort cserélt. A hajrában három gólra feljöttek a vendégek, és végül Skaliczki László időkérése után kialakult az ötgólos kövesdi győzelem.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.