Bemutatkozunk: Pásztor Máté és Tárkányi Bence

Ez alkalommal újabb két fiatal tehetség, az Orosházi FKSE-Linamar két újonnan igazolt játékosa mutatkozik be, nyilatkozik eddigi eredményeiről és jövendőbeli céljairól.

Pásztor Máté: – Orosházán születtem, itt is kezdtem el a kézilabdát 10 évesen. 2006 tavaszán sikerült megnyernünk egy korosztályos bajnokságot az Orosházával. Ekkor figyelt fel rám az MKB Veszprém KC és pár hónappal később már Veszprémben kezdtem az új szezont. NB I-es serdülő és ifi bajnokságot, junior Magyar Kupát nyertünk, a legutóbbi szezonban pedig az felnőtt NB I/B nyugati csoportjában sikerült első helyen végeznünk a veszprémi juniorokkal. Emellett szép emlékként könyvelem el, hogy sokszor kaptam szerepet a sztárokkal teli veszprémi felnőtt csapatban is. Hét nagyon szép veszprémi év után térek haza.
A régi-új klubommal tavasszal szeretnék a felsőházi rájátszásban szerepelni, a Magyar Kupában pedig minél tovább jutni. A nemzetközi porond sokunknak új, de mindent megteszünk azért, hogy minél tovább jussunk!

Pásztor Máté és Tárkányi Bence

Tárkányi Bence: – A kézilabdát 9 éves koromban kezdtem el űzni más sportokkal egyetemben. Mátészalkán idősebb Pásztor István kezei alatt tanultam meg a sport alapjait. Itt a helyi csapat volt az első egyesületem is, majd még jó pár klubnál megfordultam: Nyíregyháza, Székesfehérvár, Dunaferr, Balatonfüred és a győri ETO-SZESE csapataiban.
Legjobb eredményeim: 2-szeres magyar junior bajnok, diákolimpiai bajnok, felnőtt NB I/B nyugati csoport 4. helyezett.
Mit várok ettől az évtől? A legfontosabb, hogy teljesen beilleszkedjek a csapatba és nagyon hasznos és fontos tagja legyek a gárdának. Az szeretném, hogy minél tovább jussunk az EHF-kupában és akár bekerüljünk a csoportkörbe. A Magyar Kupában minél messzebre szeretnénk jutni, és ha nagyon nehéz is, de megcélozzuk a felsőházat a bajnokságban, hogy elégedettségét szerezzünk magunknak és a szurkolóinknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.