Bemutatkozunk: Benis Bence és Németh Gábor

Az Orosházi FKSE-Linamar két frissen igazolt ifjú játékosa mutatkozik be néhány mondatban olvasóinknak, szurkolóinknak.

Benis Bence: – 1989. február 22-én születtem Tatabányán. 12 éves korom óta kézilabdázok, első két NB I-es szezonomat Tatabányán játszottam, majd Gyöngyösre igazoltam, ahol négy évet játszottam. Utána fél évet töltöttem Tatán, két és felet Mezőkövesden. Legjobb eredményeim: Magyar Kupa 3. és 4. hely, Főiskolás Világbajnokság 1. hely.
Szeretném, ha a csapat a felsőházban végezne és a kupában is minél tovább jutna. Magammal szemben az elvárásom, hogy a tavalyi szezonban nyújtott teljesítményemet felülmúljam!

Benis Bence és Németh Gábor

Németh Gábor: – 1990. április 29-én születtem Győrben. Általános iskola első osztályától kezdve kézilabdázok. Nevelőedzőm Tóth Lászlóné, első NB I-es edzőm a férje, az azóta sajnos elhunyt Tóth László volt. 19 éves koromban igazoltam Dunaújvárosba, ahonnan két esztendő után visszatértem Győrbe, az azóta újjáalakult ETO-SZESE csapatába. Itt három évet töltöttem, a második év végén NB I/B-s bajnoki címet ünnepelhettünk.
Idén keresett meg az Orosháza, aminek nagyon örültem és tetszettek a vezetők által felvázolt tervek. Magamtól azt várom, hogy minél előbb beépüljek a csapatba és meghatározó játékos legyek. Úgy érzem, a társaság odaérhet a felsőházi rájátszásra és Orosházára csábíthatjuk újból a Pick Szeged és az MKB-MVM Veszprém csapatát is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.