Orosháza – MKC interjúk

A kovesdisport.hu internetes hírportálon megjelent interjúcsokorban a hazaiak mestere, Füzesi Ferenc az apró hibákat, a frissen igazolt Horváth Roland a rutin hiányát emelte ki, a kövesdiek edzője, Rosta István pedig az öregeket és a kapusokat dicsérte a pénteki Orosházi FKSE – Mezőkövesd találkozó kapcsán.

Füzesi Ferenc: Az 55. percig vezettünk, majd jöttek az apróbb hibák. a második félidő közepétől túl sok volt a pontatlanság a játékunkban, 6 gólról 3-ra csökkent az előnyünk, mert szabálytalanul cseréltünk, s ez megfogta a csapatot, szorossá téve az eredményt. Koncentráltunk, megcsináltunk mindent, amit megbeszéltünk, ambíciózusan játszottunk. Nagy tervünk a bennmaradás, a következő meccsen javítani akarunk.

Horváth Roland: Lesz ettől jobb is. Fölkészültünk a mérkőzésre, az eredményben ez azonban nem tükröződik. Kijött a rutintalanságunk: az ellenfélnek nagy tapasztalattal bíró játékosai vannak: Rosta Miklós, Fekete és Bécsi. Az a jó csapat, amelyik rossz játékkal is nyer, tartja a mondás. Az MKC így tudott győzni, míg mi jól játszottunk, de nem nyertünk.

Tóth Koppány: Sikerült a lövéseket nagy százalékkal védeni, de ez nem egy emberen múlt, a csapat legjobbja maga a csapat volt. Tudtam, hogy nyerünk, a végén kiküzdöttük a sikert. Meccs közben támadt bennem némi kétely, de nem tántoríthattak el attól, hogy mindent megtegyek, ami tőlem telik. 

Rosta István: Amilyen állapotban a rajt után vagyunk 45 perc azt tükrözte. Ilyen a sport: azon múlott, hogy 1-1 lehetőséget ki hogyan használ ki. Ellenfelünk nagy előnyre tett szert, megjártuk a pokol legmélyebb bugyrait, hogy a végén mennybe menjünk. Az első félidőt jól kezdtük, 3-0-ra vezettünk, majd jöttek a labdaeladások, ziccerek kihagyása, nagy előny helyett hátrányba kerültünk. Ellenfelünk jól felkészült, s lelkes volt. A félidőben azt kértem, hogy küzdjünk, higgyünk egymásban. Az utolsó negyedórában azok az öregek vették hátukra a csapatot, négyük összéletkora közelíti a 160 évet. Ennek  sikernek lökést kell adnia ahhoz, hogy kimászunk a gödörből. Ez az MKC történetének egyik legfontosabb győzelme, egy vereségggel olyan mélységbe kerülünk, ahonnan nehéz lett volna kimászni. Ezt a lendületet meg kell lovagolnunk. Tetszett a csapat összhangja, a kispad együtt élt a pályával, Juhász Károly is hosszabb pihenő után állt vissza, Papics is a kispadról beállva dobott győztes gólt. A kapusainkat dicséret illeti. A Magico Ultras is érezze magáénak a győzelmet, a szurkolásuk 1-2 gólt is jelentett, örülök, hogy  szerdai beszélgetés ilyen eredményt hozott.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

10 Responses to Orosháza – MKC interjúk

  1. nana szerint:

    kedves szülő nem érted a lényeget.látod ki vezeti fiukat a mérkőzéseken, és kérdezd meg tőlük mit tanulnak tőle a gyerekek és szeretik e feltudnak nézni rá. kérdezd a sajátod ha köztük van.a mezekkel kapcs. pedig kaptak évzárásra sálat a klubbtól ,nem mert nem érdemelték meg. ugye, na ez a hejzet.

  2. Szülő szerint:

    Nana !

    Látom Neked személyes problémád van ,ezzel semmi baj,csak akkor miért írod az előző cikkedben a 92-es korosztály ..az nem a zárt serdülő….ki is nem ért hozzá????ebből is kiderül,hogy csak írsz össze-vissza ,hogy ki tudj tűnni és névtelenül szapuld az edzőket.És a másik,mivel eddig is ketten tartották az edzéseket akkor ez hogy is van?Leírod,hogy a felnőttnél jó az edzés és ugyanaz már a kisebbeknél nem??És ha ennyire nem vagy megelégedve akkor miért nem mész be vagy fejted ki a véleményed????Utánpótlásban nem fúrásokra van szükség hanem egységre.És látom a mezes kérdésre sem tudtál reagálni,úgyhogy maradjunk annyiban ha kijössz közénk szurkolni ott mond el a véleményed és ne itt.

  3. nana szerint:

    kedves szülő , ha te elégedett vagy a zárt serdülő eredményeivel akkor nem tudod mire képesek ezek a fiuk, vagy nem sok közöd van a kézihez. baj ott van hogy aki vezeti őket az szakmailag majdnem nullllla.

  4. Hahó szerint:

    Azért szerintem túl drága fizetség a világsztárok nézéséért (mellesleg kb. 3 hazai meccsről van szó) évi 100 millió forint. Ha csak ennyiért kellett a felsőbb osztály, akkor inkább lehet bérletet váltani Szegedre…

    Ja, ANYA!
    Azért neked sem sikerült a nevedet odabiggyeszteni…

  5. APA szerint:

    Tisztelt Anya! Biztosan ciki lenne,ha kiderülne,hogy ki vagyok,de megígértem valakinek aki nagyon fontos számomra ebben a csapatban,hogy álnevet használok.Valószínű te is azért használsz álnevet,mert féltesz valakit a retorzióktól.Ha figyelmesen elolvasod még egyszer a levelemet meglátod,hogy szó sincs benne arról amit a fejemhez vágtál a leveledben.Okostojásnak meg gusztustalannak nevezel egy olyan embert akit nem ismersz.Igaz van öt szakmám és világ életemben melós ember voltam,de nem tartom magam okosnak.Viszont ahogy öregszem egyre hülyébb vagyok,de ezt büszkén vállalom.Azért mert a hülyék utálják az ostobákat.Javaslom péntek este szurkoljunk együtt a csapatért,ha bejutunk a csarnokba.Baráti üdvözlettel APA

  6. Szülő szerint:

    Mi a problémád a serdülő csapat edzéseivel??Ez most a legfontosabb dolog mikor a felnőttnél baj van??Milyen edzési színvonalról beszélsz,nézted őket?Szerintem a jó kezekben vannak,mind a három ember aki foglalkozik velük teszi a dolgát,Én legalábbis elégedett vagyok.Két vereségük van a serdülőben ,ifiben pedig ugyancsak majdnem ők játszanak 2-3 kivételtől eltekintve.Ott ezért nem is lehetnek vérmes reményeink.Miről beszélünk??Vagy Te elégedetlen szülő vagy?Akkor az edzőkkel beszéld meg a problémád ,mert amit itt írtál abból csak a mez kérdés igaz,azt pedig pont az edzők kezdeményezték,intézték a mi segítségünkkel és hamarosan meg is oldódik.A nagyobb baj a felnőtt esete mert attól függ jövőre hol is játszhatnak a csapataink,inkább ott kellene valami összefogás és segítség ,hogy ne átszálló jegyünk legyen Nb I -re.

  7. lokálpatrióta szerint:

    Anya!
    Egy dologban hatalmas tévedésben vagy. Bemehetsz te és mondhatsz bármit a csarnokban az illetékeseknek, hogy esetleg mit és hogyan kellene, de azt akár mondhatnád a cipődnek is. Falra hányt borsó! Sajnos már más is próbálkozott ilyennel, teljesen eredménytelenül, le se kakálják a véleményedet, lehet az akár milyen építő jellegű.
    Apa egyébként nem mond baromságokat, lehet hogy a csapat sem nyújtott tökéleteset, sőt! De az edző minimum olyan sáros a vereségben, mint a csapat. Idegtépő cseréivel bizony jócskán benne volt a kellemetlen vereségben. Több ízben is azokat cserélte le, akiket nem kellett volna. Ez már a meccsen is lejött, de a tv-ben megnézve a mérkőzést, még inkább szembetűnő. Nem kívánok nevesíteni, mert ez csapatjáték (még ha ezt többen képtelenek is figyelembe venni). Azt azonban ajánlom mindenkinek, hogy a játékosokat ne fikázza!
    Egy: ezt ők is olvashatják és biztosan nagyon “jó” érzés lehet olvasni nekik, hogy mennyire szarok egyesek szerint.
    Kettő: ha most ki is kapnak sokszor, ők jutottak fel és nagyon sokat tettek, dolgoztak azért, hogy most NBI-es meccseket nézhessenek pl. azok a szemétládák is, akik pár hónapja ott nyaliztak és örvendeztek a bajnoki címnél és a szökőkútnál, most pedig mindenféle amatőröknek és pitiáner játékosoknak, lúzereknek nevezik őket.
    Undorító, szánalmas, tetű férgek az ilyen emberek! Az ilyen senkiházikat a 40 fokos nyári forróságban napi 6 órát kiterelném az aszfaltra futni, meg a terembe rohadni, mint a lenézett játékosainkat és akkor majd másként gondolkodnának.
    És akkor az ilyen majmok majd ott tolulnak a csarnokban pénteken és a Veszprém meccsen tátják a pofájukat. Csak akkor elfelejtik, hogy ezeknek a “szar” játékosoknak köszönhetik azt, hogy a világsztárok házhoz jönnek. Ha ezek a játékosok nem teszik ki a szívüket a pályára tavaly, akkor most nézegethetnénk a Ceglédet, meg Balmazújvárost! Na ezt tartsa szem előtt mindenki, aki osztja az észt, hogy kellenek az új játékosok, meg az erősítés, mert ezek a mieink nullák és el kell zavarni őket.
    “Hálás” egy népség az orosházi, ezt már régóta tudjuk…

  8. nana szerint:

    ha nem lép a vezetőség a 92-93 korosz.komolyabb edzési szinvonalával kapcsolatba sok fiut el fog vesziteni….
    a jövő az övéké csak legyen aki kitudja hozni belőlük a legtöbbet..
    a felnőtt csapatba játékost kellene hozni de nem amatőröket. edzővel nincs gond de ki huzza magával a csapatot ott a kérdés. ja és a gyerekek nem érdemelnek se uj mezt semmit a szülők vegyék meg ugye , pedig ők viszik a serdülő és az ifi mérkőzéseket is. csinálya utánnuk ezt a felnőtt csapat is ha tudja.

  9. Anya szerint:

    Apa!

    Te aztán iszonyatosan kemény vagy!Az arcodat nehogy felvállald és esetleg legyere a csarnokba és ott fogalmazd meg a kritikát.Így nagyon konnyű véleményt formálni.Miért nem szidtad mikor bajnokságot nyertünk??Vagy esetleg miért nem mered belátni,hogy ezek a játékosok nem képesek az Nb I re.Csak vedd sorban végig és ha reálisan nézed és a szivedre teszed a kezed mondj 5nél több olyan játékost aki megüti a mércét.Mert lehet ámítani de ez kiderült,hogy sajnos így van.És egyébként is szerinted szándékosan ment a pályára a szerb gyerek??Akkor ezek szerint úgy jön le,h dirket ment fel mert az edző nem tartóztatta…szerinted az Ő feladata a minden csere ellenőrzése…biztos nagyon képben vagy,tehát tudod ,hogy ez már nem az első ilyen eset hiszen Újvárosba is megtörtént.Ez a játékos felelőősége és ez is az amatőrizmust mutataja a játékos részéről is.Már ne is haragudj de ez nonszensz,hogy az edző nyakába varrunk mindent és felmentjük a játékosokat.Azt gondolod másik edzővel és ezzel az állománnyal bennmaradunk???Na akkor szaladj az illetékesekhez adj tanácsot.Mert itt mindenki könnyen beszél és osztja az észt minden felelőség nélkül.És sikk szidni a frontembereket,bezzeg ha nyertünk volna Te lennél az első aki verné a mellét mekkora szurkoló vagy.Gusztustalan hogy ilyen állnév mögé bújt okostojások próbálják elemezni a helyzetet ahelyett,hogy segítő szándékot mutatnának.Sajnos a női csapat szintjére süllyedtünk.Ott is mindenki kimegy ,vigyorog,hazamegy és kegyetlenül beolt mindenkit álnbév mögé bújva.Mert ez könnyű.De ha Te enniyre szíveden viseled a csapat sorsát,menj el a csarnokba és ott biztos meghallgatják ötleteid,sőt át is vesznek belőle.Csak lehet ciki lenne ha kiderülne ki is vagy valójában???Tudod mi az amatőr hiba…az ,hogy nem látod a csapat körül minden amatőr,ameddig ez így van mit is várunk a pályán???

  10. APA szerint:

    Elnézést,hogy néző és szurkoló lévén én egészen másképp láttam ezt a mérkőzést. Füzesi mester apró hibákkal indokolta a vereség okát a mérkőzés után. Én viszont úgy láttam,hogy az amatőr hibákat Ő követte el.Először: elhitette magával,hogy nyolc emberrel megnyeri ezt a mérkőzést. Az első félidő végére a kezdő csapat kifulladt,de ö a másodikat is a kezdővel kezdte.Nagy hiba volt a lehetőséget elvenni a többiektől.Másodszor: nyolc játékost engedett a pályára egyszerre. Ezzel a második amatőr hibával megverette saját csapatát.Két játékos viszont dicséretet érdemel. A kapus és Dodi ,akik a hátukon vitték a csapatot.

Vélemény, hozzászólás?