A juniorok ott folytatták, ahol abbahagyták

Az Orosházi FKSE fiataljai nagy csatában győzték le NB I/B-s felnőtt ellenfelüket. Pásztor István együttese elsősorban a végjátékban tanúsított akaraterejének köszönheti a sikert.

Orosházi FKSE-Linamar junior – Békési FKC felnőtt 36-34

Előkészületi mérkőzés, Orosháza, 50 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy. Orosházi FKSE: Udvari – Maric 3, Sebestyén 3, Benák 3, Szenteszki, Knezevic 10, Héjja 3. Csere: Lehoczki 4, Nagy D. 1, Kóródi 2, Branyiczki 2, Bajusz 1, Simon, Pámer 1, Soós 2, Csernák 1. Edző: Pásztor István. A Békés legjobb gólszerzői: Ambrus 6, Molnár 6, Kósa 5, Gazsó 4. Edző: Gávai Ferenc.

Pásztor István: – A visszavágón is sikerült küzdelmes és nagy csatát vívni az NB I/B-s Békés felnőtt csapatával szemben, a fiúk ott folytatták, ahogy idegenben abbahagyták. Az első félidőben állva hagytuk ellenfelünket, amely után a második félidőre egy kicsit kiengedtünk védekezésben, ezáltal a kapusvédések is elmaradtak. Időkérés alatt sikerült rendet tenni a fejekben, a végjátékban pedig koncentráltan és nagyobb akarással sikerült megszereznünk a győzelmet. Gratulálok a csapatnak, és köszönjük a szurkolást a hazai nézőknek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.