Hullámvölgyben a serdülők

Nem sikerült hozniuk az elvárható kötelező hazai győzelmet az OFKSE fiataljainak, a Kecskemét alaposan helyrerakta Barna Károly legényeit. Nagy mellénnyel léptek pályára az orosházi serdülők, kínos vereség lett a vége.

Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 33-35 (11-19)

OFKSE: Udvari – Zalai 8, Szilágyi 3, Bella 5, Zvolenszki 1, Novák 7, Ravasz. Cs.: Rákóczi, Majdán (kapusok), Almási, Szabó 1, Németh, Szkaliczki, Blaskó, Sütő 5, Simon 3.

Ez a mérkőzés úgy kezdődött, ahogyan minden edző rémálma kezdődni szokott: „Éljen-éljen” és már 5-tel visz az ellenfél. Már bemelegítésnél látszott a koncentráltság hiánya. Gyönyörűen, stílusosan táncoltunk a zenére, kínosan ügyelve, hogy ne tévesszünk ritmust, na meg arra, hogy bele ne izzadjunk a felsőnkbe. Sajnos nem tiszteltük az ellenfelet, ők pedig nem ijedtek meg az arcunktól és esélyt se adtak a hazai „sztároknak” ezen a mérkőzésen. Előzőleg Kecskeméten 8 góllal nyertünk, most pedig közünk nem volt a mérkőzéshez. Óriási mentális problémák vannak némely játékosnál, akik azt hiszik, azért játszanak az ifiben vagy a juniorban, mert ott a helyük. Ki kell ábrándítanunk ezeket a fiatalembereket, mert a valóság az, hogy nincs más és a hézagot ki kell tölteni.
Alázat, munka és küzdeni tudás. Ha majd ez meglesz, akkor nem kell hasonló kritikával szembesülniük.

Barna Károly: Séróban, divatban, cipőmárkák felvonultatásában mi sokkal jobbak voltunk. A baj az, hogy akaratban, tudásban viszont nem. Az előbbiekért sajnos nem jár pont, az utóbbiakért azonban igen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.