Játékosszemmel: Tibor Ivanisevic

Az Orosházi FKSE szerbiai légiósát a múlt heti ceglédi fiaskó okairól, valamint a szombati Gyöngyös elleni találkozó esélyeiről kérdeztük.

– A Cegléd elleni mérkőzés igen fontos lett volna a csapat számára, hogyan emlékszel vissza, mik voltak a fő problémák?
– A ceglédi találkozó volt az első abban a sorozatban, ahol a nagyon fontos mérkőzések kezdődnek. Sajnos vereséget szenvedtünk, mert nem tudtuk megőrizni a koncentráció szintjét és azt a harcosságot, ami jellemző volt ránk a junior válogatott elleni mérkőzésen. Az első félidőben sok hibával játszottunk és megengedtük azt, hogy a ceglédi csapat nagy előnyre tegyen szert, amit végül nem tudtunk ledolgozni.

–  Új hét, új remények, jön a Gyöngyös hétvégén. Ott ősszel egy igen érdekes mérkőzést játszottatok, mi várható a találkozón?
– A szombati ellenfél a Gyöngyös csapata lesz, akik eddig sok jó eredményt értek el, ezt a táblázaton elfoglalt helyük is mutatja. Az első mérkőzésen egy nagyon izgalmas meccsen győztek le bennünket, de úgy gondolom és remélem, ha úgy játszunk ahogy tudunk, akkor a pontok Orosházán fognak maradni. Azt várom, hogy bátran és harcosan fogunk játszani és a szurkolóink támogatása mellett újabb pontokat fogunk szerezni.

– A junior válogatott ellen jól ment a védés, Te személy szerint hogyan készülsz egy mérkőzésre?
– A mérkőzésekre való készülés egy specifikus dolog, amelynek módja különbözhet úgy a játékosoknál mint a kapusoknál. Tekintettel arra, hogy még mindig nem ismertem meg eléggé a magyar első osztályt, törekszem arra, hogy minél több meccset nézzek meg az ellenfelekről és természetesen használom azokat az információkat, amiket a játékostársaimtól kapok, hogy így minél jobban fel tudjak készülni mérkőzésről mérkőzésre annak érdekében, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.