Vereség Tatabányán

Tatabánya – Orosházi FKSE 32-24 (15-12). NB I-es bajnoki férfi kézilabda mérkőzés. Tatabánya, 700 néző. Vezette: Ágnecz, Sipos. Tatabánya: Szente – Harsányi 3, DIAZ 5, Nagy T. 1, Dénes, Halász 3, KEKEZOVIC 7. Csere: Melus (kapus), Szabó, Urban 5, Kanyó Á. 1, Lele, Pordán 4, Sutka 3, Melhardt, Kanyó B. Edző: Debre Viktor. Orosháza: KNEZEVIC – Kardos 2, LÓKODI 7, Kovács A. 3, Horváth, Pánczél 2, Balda 1. Csere: Herjeczki (kapus), Ambrus 1, Raffai 1, Berta, Gazsó, Varga A., Kósa 3, Országh 2, Mazic 2. Edző: Füzesi Ferenc Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 6/4.

Az NB I-es bajnokság e heti fordulójában az OFKSE csapata Tatabányán vendégszerepelt. Az utóbbi években az élmezőnyben vitézkedő bányász ellenében nem mi voltunk az esélyesek és többé-kevésbé ennek megfelelően alakultak az eredmények is.
Kellemes meglepetésre a serdülő csapat 33-22 arányban győzött a vendéglátók ellen. Sajnos a folytatás már nem volt ilyen jó. Ifistáink 30-23 arányban vereséget szenvedtek.

Az utánpótlás csapatok meccseit a felnőttek követték. Kiválóan kezdtünk, a 7. percben 0-3-ra vezettünk, de hamar utolértek minket. Az első negyedórában 3 hetest fogott Knezevic, ez megadta az alaphangulatot. Fej fej mellett haladtak a csapatok, a 16. percben 5-5, a 20. percben 7-7, a 23. percben 9-9 volt az állás. Ekkor azonban picit megtorpantunk, és elhúzott a Tatabánya. Ebben közrejátszott az is, hogy a hazaiaknál a volt válogatott kapus, Szente helyére Melus állt, aki kiválóan védett. 14 másodperccel a játékrész vége előtt 2 gól volt a különbség. Mi támadtunk, de kihagytuk a ziccert, a kipattanóból pedig lerohantak bennünket és bedobták. Így nem 1 hanem 3 lett közte, ami lélektanilag nem tett jót.
A második félidőben egy értékesített hetessel nyitottunk, de válaszként gyorsan kaptunk 3 gólt (35. perc 18-13). Ezt követően két gólra mi csak eggyel tudtunk válaszolni, így lassan, de biztosan meglépett az ellenfél. (40. perc 21-15, 50. perc 26-17). A másik volt válogatott, Ivo Diaz is kiváló formában játszott, nem tudtuk tartani, a döntő pillanatokban lőtt gólokat. Próbáltunk zárkózni, de nem ment a szekér igazán, az utolsó 3 percben sikerült 10 alá szorítani a különbséget.
A második félidőben kapkodtunk, sok volt a hiba és a pontatlan támadás, így megérdemelten nyert a hazai csapat.

Füzesi Ferenc: – Az első félidőben jól játszottunk, a második elején túl sok hibát vétettünk, és Melus kapus is óriási problémákat okozott nekünk. Mire rendeződtünk, már 8 gól volt a különbség, ez lett a vége is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

8 Responses to Vereség Tatabányán

  1. fcdsfdfs szerint:

    snoopynak teljesen igaza van !!!!

  2. snoopy szerint:

    Nem tudom mit várnak az emberek?! Mit gondoltak rögtön az első évben az élen fog végezni a csapat?!! Ugyanmár!!! Várjuk meg mit tudnak a gyengébb csapatok ellen is! A lényeg szerintem, hogy tényleg ne essen ki a csapat az NBI- ből. Majd bele szoknak az új helyzetbe és akkor jönnek majd a győzelmek is!!!

  3. Kikó szerint:

    Egyetértek Bagírával!Nem nekünk való ez az osztály…

  4. fcdsfdfs szerint:

    de okos itt mindenki……….. törödjenek a maguk dolgával !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Bagíra szerint:

    Már ne is haragudjon a város, de ebbe a csapatba éves szinten több, mint 100 millát belerakni, kissé nevetséges. Inkább a másodosztály, és sikerélmények is vannak…Hozzáteszem, negyedéből!!!

  6. K.M. szerint:

    Lókodinak 1 éves szerződése van.

  7. Pietró szerint:

    Nem tudja valaki,hogy Lókodinak meddig van itt szerződése?Jó lenne ha sokáig…

  8. sárkány szerint:

    én élőben láttam a meccset, ez vállalható vereség volt! csak azt nem értem miért kell lerohanásnál visszafele játszani amikor a 2 szélső elöl várta a labdákat. sok lövő játékos néz de nem lát!! az első félidőben több lerohanást is indítottunk volna, ha nem állunk meg!! van 1-2 átlövő aki nb1/b-s szintet átlagban megüti.. néz de nem lát!!!túl önzőek a játékosok..nem tudom erre ránéz-e valaki de nem kellene bundesliga meccsek videoját megnézetni a csapattal, mert ez CSAPATJÁTÉK!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?