OSB: második helyen várják a folytatást

Az Országos Nyílt Serdülő Bajnokságban vitézkedő orosházi serdülő együttes munkáját edzőjük, Barna Károly értékeli.

Serdülő csapatunk július 22-én kezdte meg az alapozást, ami augusztus 30-ig tartott. Ebben az időszakban napi két, illetve három edzéssel készültünk. Az edzéseken általában 26-28 játékos vett részt. Az alapozást követő iskolai időszakban napi egy edzésre volt lehetőségünk, ami azért is kevés, mert a most indult sportosztálynak megszűnt a délelőtti edzése. Szeptemberben elindult az OSB bajnokság, ahol csapatunk csak a Pick Szeged gárdájától szenvedett vereséget, így két pont veszteséggel a második helyen várta a tavaszi folytatást.

Barna Károly edző játékosai gyűrűjében

A megmérettetésben hátrányt szenvedtünk több csapattal szemben is, hiszen mi csak az OSB bajnokságban versenyzünk, még más csapatok több más bajnokságban, ifik, illetve juniorok között is szerepelnek. Ide sorolnám a békéscsabai serdülőket is, akik NB II-es csapatunk junior mérkőzéseit játsszák. Ettől eltekintve mindenki kitartóan edz, ennek köszönhető, hogy 4-5 játékos rendszeresen lehetőséget kap az ifjúsági csapatunk mérkőzésein. Egy játékosunk, Zalai Csanád meghívást kapott a felnőttek edzéseire is, ami igazolja, hogy a klub számít a saját nevelésű fiatal tehetségekre. Három játékos: Szabó Csanád, Blaskó Tamás, Rákóczi Gábor bekerült a korosztályos régióválogatottba és az ünnepek között részt vettek Gödöllőn a régióválogatottak tornáján.

Minden játékosomnak megköszönöm a féléves munkáját, jó egészséget, Áldott Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt kívánok!

Az önkormányzatnak, elnökségünknek, a minket támogatóknak, segítőknek és nem utolsósorban szülőknek szeretnék köszönetet mondani, hogy lehetővé tették számunkra a zökkenőmentes munkát.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.