Elnöki köszöntő

Tisztelt Szurkolók! Tisztelt Sportbarátok! Az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület nevében tisztelettel köszöntöm a 2013. év végén támogatóinkat, szurkolóinkat, szimpatizánsainkat.

Év végén köszönetet mondunk mindenkinek, akik nevüket adták és önzetlenül segítették egyesületünket. Jó érzéssel tölt el bennünket sportbarátaink, támogatóink segítőkészsége, ami közös munkánkat a siker felé viszi. Örülünk annak, hogy városunkban fogadhatunk olyan világklasszis játékosokat is, akik meghatározó szereplői Magyarország kézilabda sportjának, ezzel biztosítva a mintát, a testközeli példát utánpótlás csapataink, sőt a felnőtt csapattársak számára is.

E tömegeket vonzó minőségi sport legfőbb támogatója Orosháza Város Önkormányzata, amely figyelemmel kíséri egyesületünk életét és biztosítja az élsport fenntartásához szükséges anyagi háttér egy részét. Nagyon sokat köszönhetünk névadónknak, a Linamar Hungary Zrt-nek, amely már több mint 10 éve áll mellettünk. Városunk sportéletének fejlődéséért köszönet illeti a tenni akaró cégeket: a Swietelsky Kft-t, a Guardian Orosháza Kft-t, Orosháza-Gyopárosfürdő Zrt-t, és a Ford Hovány Kft-t.

Feltétlenül hálával tartozunk mindazon vállalkozásoknak, akik a látványsport támogatási keretében adójuk 70 százalékáig biztosították utánpótlásunk fejlődését.

Most az a feladatunk, hogy az élsport minőségének fenntartásával megfelelő jövőképet biztosítunk a tanulásban és a sportban egyaránt az elkövetkezendő nemzedék számára. Az Eötvös József Katolikus Általános Iskola, a Táncsics Mihály Közoktatási Intézmény és Tehetségközpont, a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Orosházi Egysége, a Kodolányi János Főiskola szerves egységet képez egyesületünkkel karöltve a sportban és a tanulmányokban egyaránt. Köszönet illet minden pedagógust, nevelőtanárt, akik játékosainkat tanítják és oktatják.

Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak a szurkolóknak, akik szeretik ezt a klubot, sportszerűen biztatják csapatainkat, és akkor is mellettünk álltak, amikor kudarcaink voltak.

A jövőben is szeretettel fogadjuk a támogatók és a szurkolók megtisztelő figyelmét, jelenlétét rendezvényeinken, összejöveteleinken.

Sikerekben és eredményekben gazdag boldog új évet kíván az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület nevében

Rajki István
elnök

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.