OSB: a Békéscsaba is behúzva

A serdülő fiúk magabiztosan győzték le megyeszékhelybeli ellefelüket és továbbra is őrzik előkelő második helyezésüket a tabellán.

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE  29-24  (15-15)

OFKSE:  Rákóczi – Zalai 9, Szilágyi 3, Simon 6, Zvolenszki 6, Novák 1, Ravasz 3. Cs.: Udvari, Majdán (kapusok), Kiss 1, Kukucska, Almási, Bella, Szabó, Szkaliczki, Blaskó. Edző: Barna Károly.

Nagyon várták fiaink ezt a mérkőzést, mert a békéscsabai játékosok többsége játszik az orosházi NB II-es junior, valamint az NB I-es ifi bajnokságban is, és a mieink most bizonyítani akarták a pályán, hogy ők sem rosszabbak.

Ez a bizonyítás sikerült is, hiszen a mérkőzés elején precízen, pontosan támadtunk, keményen védekeztünk (4-1, 8-3). Ezután kicsit fegyelmezetlenné vált a játékunk, azt hittük, hogy a “bab is hús”, magunkra húztuk az ellenfelet, egyenes következmény volt a 15-15-ös félidő.

A második játékrészt is az akarat jellemezte, elszántan küzdöttek a srácok, aminek meg is lett az eredménye. Ha kicsit taktikusabbak vagyunk, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Barna Károly: – Erre számítottunk, erre készültünk, biztosak voltunk a győzelemben. Mindenki bizonyítani akarta a saját maga értékét, ami sikerült is, még ha néha ez rá is nyomta bélyegét a játék képére. Az ellenfelünk egy percet sem vezetett, büszke vagyok a játékosaimra. Lényegesen kevesebb mérkőzést játszunk, mint az ellenfelünk, de ennek ellenére végig mi domináltunk a mérkőzésen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.