Megérdemelt serdülő siker

Az Orosházi FKSE fiataljai öt forduló után is veretlenül állnak a serdülő bajnokság alapszakaszában, ezúttal a Makó együttesét múlták felül Barna Károly fiai.

Orosházi FKSE  –  Makói KC  43-16  (18-10)

OFKSE: Rákóczi – Kiss 3, Szilágyi 7, Bella 4, Novák 12, Simon 1, Ravasz 3. Csere: Majdán, Udvari (kapusok), Kukucska, Almási 6, Zvolenszki 5, Blaskó, Kiss 1, Szemenyei, Andrikó 1. Edző: Barna Károly.

Egy szerényebb képességű, viszont nagyon lelkes Makó volt az ellenfelünk. A 9. percben már 9-0 volt az eredmény, utána kicsit dekoncentráltak voltunk támadásban és védekezésben is. Ennek következménye, hogy az elvárhatónál kevesebb gólt lőttünk és többet kaptunk. A szünetben a fiúk megkapták a halknak éppen nem mondható fejmosást és a második félidőben teljesen más felfogásban és sebességben kézilabdáztak. A védekezés is feljavult, hiszen csak 6 gólt engedélyeztek a fiúk az ellenfelüknek. Megérdemelt, nagy különbségű győzelmet arattak fiaink.

Barna Károly: – Az első félidő 9. percéig és a második félidőben mutatott játékkal elégedett vagyok. Ilyen teljesítménnyel a jövő héten Kecskeméten is nyerhetünk. Hibátlan játékvezetés!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.