OSB: továbbra is veretlenül

A serdülő csapatunk magabiztosan gyűjtötte be a két pontot a Cegléd ellen az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság 3. fordulójában, ezzel továbbra is száz százalékosak Barna Károly edző tanítványai.

Orosházi FKSE – Ceglédi KKSE  31-15  (17-9)

OFKSE: Udvari – Zalai 4, Szilágyi 5, Bella 5, Zvolenszki 3, Novák 7, Ravasz. Cs.: Majdán (kapus), Kiss 3, Kukucska, Almási 1, Szabó, Kristofóri, Szkaliczki, Makai 2, Szemenyei. Edző: Barna Károly.

Reménykedtünk, hogy serdülőink is képesek lesznek Cegléd ellen a győzelemre, mint egy nappal előtte tette azt a többi hazai csapatunk. Igazából sejtettük, hogy nem a két pont sorsa lesz a kérdés, hanem inkább a gólarány.
Gyermekeink végig jó felfogásban játszottak, időnként jól is védekeztek, néha pedig ötletesen támadtak és lőttek pár látványos gólt. A mérkőzésre kilátogató nézők nem csalódhattak, hiszen csupa szív orosházi játékosokat láthattak a pályán.

Barna Károly: – Úgy gondolom, az első perctől kezdve a mi akaratunk érvényesült a pályán, akár támadásban, akár védekezésben. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni ezen a mérkőzésen is, de biztos, hogy nem lesz ez mindig így. Gratulálok minden játékosomnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez. Az első igazi erőpróba egy hét múlva lesz Békésen, ahol remélem ismét büszke lehetek a srácokra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.