Serdülő: kettőből kettő

Második mérkőzését is lejátszotta a serdülő csapatunk. Csütörtöki ellenfelünk a Claas-Törökszentmiklós csapata volt. Tudtuk jól, hogy az ellenfél nem a bajnokság élmezőnyéhez tartozik, de próbáltuk őket megtisztelni azzal, hogy nem vesszük könnyelműen a mérkőzést.

A papírforma már az első félidőben igazolódni látszódott (15-5). A második félidőben még növelni tudtuk az előnyünket, végeredmény: 35-11.

OFKSE: Udvari, Majdán (kapusok), Zalai 4, Kukucska 2, Kiss 1, Szilágyi 6, Bella 2, Almási 1, Simon 4, Zvolenszki 5, Novák 5, Szkaliczki 1, Ravasz 2, Blaskó, Szabó 2. Edző: Barna Károly.

Barna Károly: – Tisztában voltunk az erőviszonyokkal, ettől függetlenül szerettünk volna hasznosan gyakorolni, hangolódni az erősebb ellenfeleinkre. Ez csak részben sikerült, hiszen egy ilyen mérkőzésen nehéz játékosnak, edzőnek megfelelő hőfokon égni. Ebből most ez sült ki. Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez. Most áll módomban az előző mérkőzés után leadott cikkemben elkövetett hibámat korrigálni, hiszen akkor Kristofóri Botond lőtt egy gólt és sajnos nem írtam be. Elnézést kérek tőle.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.