Jordovic: látványos, jó meccset szeretnénk

Az Orosházi FKSE-Linamar vezetőedzője, Vladan Jordovic a szombati MKB-MVM Veszprém elleni bajnoki mérkőzés előtt nyilatkozott az OFKSE honlapjának.

– Minden sportoló számára nagy öröm az, hogy ilyen játékosok és ilyen klub ellen léphet pályára mint a Veszprém. Ugyanúgy mint az összes többi mérkőzésen úgy ezen is, azt fogom kérni a játékosaimtól, hogy a lehető legjobban játszanak és adjanak bele mindent. Mindannyian azt szeretnénk, hogy egy látványos mérkőzésen a közönség is jól érezze magát a szép akciókat és egy jó meccset látva. Arra fogunk törekedni, hogy ugyanolyan játékkal rukkoljunk elő mint a Szeged ellen. Természetesen a mérkőzés egyértelmű esélyese a Veszprém, de számunkra már az is győzelemnek számít ha jó ellenállást tudunk tanúsítani, mert Európa egyik legjobb  csapata ellen fogunk játszani.

– Svakom sportisti predstavlja veliko zadovoljstvo da može da igra i da se takmiči sa takvim igračima i sa takvim klubom kakav je Vesprem. U svakoj utakmici, pa i u ovoj tražiću od igrača da igraju najbolje što mogu i da daju sve od sebe. Želja svih nas je da utakmica bude sportski spektakl, da publika uživa u lepim potezima i dobroj rukometnoj predstavi. Trudićemo se da pružimo izdanje kao protiv Segedina. Naravno da je Vesprem apsolutni favorit ali za nas je pobeda ako pružimo dobar otpor, jer igramo protiv kluba koji je među najkvalitetnijim u Evropi.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.