Pénteken indul a rájátszás

Felnőtt férfi kézilabda csapatunk kerek egy hónapja nem játszott tétmérkőzést. A rájátszás rajtja előtt erről a négy hétről, a csapat állapotáról és a reményekről kérdeztük csapatunk edzőjét, Füzesi Ferencet.

– Edzőmérkőzéseket terveztem, de sajnos ebből csak a Fradi elleni találkozó valósult meg. Itt a négygólos vereség ellenére is nagy vonalakban elégedett voltam a csapat tempójával, egységével, akaratával. Ezen kívül juniorjaink ellen gyakoroltunk, szintén meccs-szituációban. Jó volt a négy hét arra is, hogy a sérültjeink gyógyuljanak, illetve, hogy Harsányi Viktor is minél inkább visszanyerje formáját. Jelen pillanatban egyedül Dukic Goran állapota ad okot elégedetlenségre. A Pécs elleni meccsen szerzett lágyéksérülése sajnos a várhatónál is makacsabbnak bizonyult. Az ő pénteki játéka kétséges számomra. Ennek figyelembe vételével dolgoztuk ki és gyakoroltuk a taktikai variációkat, illetve próbáltam megőrizni a csapatban a lendületet, azt a tüzet, amire szükségünk lesz a rájátszás folyamán – emelte ki a mester.

Az edzőtől megtudtuk, hogy az orosházi kézilabdások az elmúlt héten megnézték a Vác– Cegléd mérkőzést. A csapatépítő kirándulás keretében a játékosok testközelből, mégis kívülről, nézőként tapasztalták, hogy milyen komoly küzdelmek várhatók.

Az Orosházi FKSE-Linamar NB I-es férfi kézilabdacsapatunk nyolc ponttal a nyolcadik helyen áll, és jó helyzetből várhatja a most következő nyolc mérkőzést.
– Ennek ellenére úgy érzem, hogy ez egy nehéz rájátszás lesz és nagyon komoly küzdelmek várnak ránk, ahol foggal-körömmel kell küzdeni az utolsó percig. Azt gondolom, hogy ha minden rendben lesz velünk, akkor egy olyan jó rájátszást tudunk produkálni, mint az elmúlt bajnokságban. Azt nem tudom garantálni, hogy megint száz százalékosak leszünk, de minden csapat ellen itthon és idegenben is pontszerzésre esélyesként lépünk pályára, amit az e csapatok elleni alapszakasz meccsek is mutatnak.

Játékosainkra a héten még két videó foglalkozás vár, hogy megbeszéljék a pécsiek elleni meccs tapasztalatait és felkészüljenek a pénteki mérkőzésre. A mester optimista a rájátszással kapcsolatban, úgy érzi, a csapat jól kiforrta magát, ezt szeretné a pályán is látni.

Az OFKSE – Pécs mérkőzés április 5-én pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.