Bronzérem Győrből!

Közép-Európa egyik legnagyobb kézilabda utánpótlás tornáján, a XXVIII. Nemzetközi Marcalvárosi Balázs-kupán vett részt  Győrben  az OFKSE 2003-as  születésű csapata. A március 24-27-ig tartó rendezvényt Borkai Zsolt, a MOB elnöke, Győr város polgármestere nyitotta meg. 1000-1300 ifjú sportoló és kísérője 8 országból, 8 korosztályban versengett 4 napon keresztül a helyezésekért. Az Orosházi FKSE 2003-as fiataljai a nagyszerű 3. helyezést érték el korcsoportjukban.

Csoportmérkőzések:
OFKSE – Sokol Telnice (CZ) 8-9
OFKSE – Apor Győr 7-11
OFKSE – Tatai AC 23-2
OFKSE – XVI. Ker. KMSE 19-7

Felsőházi rájátszás:
OFKSE – Toldi Győr 9-7
OFKSE – Kőkúti Sasok DSE Tata 12-13

Helyosztó a bronzéremért:
OFKSE – Apor Győr 16-5

A bronzérmes orosházi fiúk a Győri Audi ETO KC világsztárjaival

A bronzérmes csapat tagjai: Janowszky Botond, Hegedűs Márk, Szabó Máté, Dimák Balázs, Baki Bence, Paulik Levente, Jancsó Benjamin, Kiss Milán, Fodor Gergő, Anda Levente, Bódai Szabolcs, Furka Zsombor.
Edző, testnevelő: Papp Mihály, csapatvezető: Vajer Tamás

A mérkőzések mellett kiegészítő programokat is szerveztek a gyerekeknek. Találkozhattak a Győri Audi ETO NB I-es női csapatának illetve a SZESE Győr férfi csapatának játékosaival. A régi kapcsolataink segítségével megtekintethettük a győri női együttes és a Veszprémi Barabás NB I-es női csapat edzését. A márciusi hóesésben nagyot sétáltunk Győr felújított belvárosában.

Szeretnénk megköszönni az egyesületnek és a szülőknek a segítséget, támogatást. Nagyon szeretnénk jövőre is eljutni Győrbe!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.