A serdülők is Görögországban vitézkedtek

Négy napos tornán vett rész az OFKSE serdülő csapata Thesszalonikiben. A házigazda Paok Szaloniki csapata mellett több a görögországi korosztályos csapattal és a görög U17-es válogatottal is megmérkőztek az orosházi fiatalok.

Az első mérkőzésen az AS Filippos Verias volt az ellenfele az OFKSE-nek. Ezen a mérkőzésen kidomborodott, hogy az orosháziak a 14 órás utat még nem tudták kipihenni és ez rányomta a bélyegét játékukra is, így sajnos 8 gólos vereséget szenvedtek.

A második mérkőzésen a PAS Fivos Sikeon ellen mérkőztek meg az serdülőink. A mérkőzést végig kontrolálva vezetettek fiataljaink, azonban a mérkőzés lefújása előtt több hibát is vétettek, amiket az ellenfél könyörtelenül kihasználva végül 1 gólos győzelmet aratott.

A harmadik mérkőzésen a görög U17-es válogatottal vívott barátságos mérkőzést serdülő csapatunk. A mérkőzést végig magabiztosan vezetve nyerte a válogatott.

Negyedik mérkőzésen a Ymca korosztályos csapat volt csapatunk ellenfele. A mérkőzésen serdülő csapatunk több gólos előnyre is szert tudott tenni, azonban a már visszatérő hibák újfent jelentkeztek, az utolsó másodpercekben döntetlen állásnál Udvari Bertold kapusnak sikerült hárítani egy bűntetőt azonban az ellentámadásból nem sikerült gólt szereznünk, így meg kellett elégednünk a döntetlen eredménnyel.

Az OFKSE serdülő együttese

Az ötödik mérkőzésen az orosházi fiatalok ellenfele a Panellinios GS csapata volt. A mérkőzés elejétől fogva az orosházi fiatalok lépésről lépésre növelték előnyüket, amit már nem engedtek ki a kezükből.

A hatodik mérkőzésen az AC Paok csapatával mérkőztek meg az OFKSE serdülői. A végéig kiélezett mérkőzésen végül  4 gólos győzelmet aratott a játékvezetők által is támogatott rendező együttes.

Nagy Ferenc edző: – Egy igen színvonalas tornán tudtunk részt venni. Sajnálatos dolog, hogy a 14 órás utat elég nehezen tudtuk kipihenni, amint kezdtünk túllépni a fáradtságon és megszoktuk a görögországi miliőt, eredményesebbekké is váltunk. A csapat rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott, amely még jobban elősegítette a csapat kohéziót.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.